Last news in Fakti

28 Юни, 2021 13:59 2 054 3

Вратар отряза Левски по време на сватба

  • микулич-
  • напускане-
  • обявяване-
  • сватба-
  • левски

Звонимир Микулич обявил на тържеството, че напуска "сините"

Вратар отряза Левски по време на сватба - 1
Снимка: levski.bg

Вратарят Звонимир Микулич е направил бенефис за Левски срещу Локомотив (Пловдив) при победата с 1:0 в събота. Хърватинът повече няма да пази за „сините“. Договорът му изтича в края на месеца, а оферта за нов до този момент няма. Той се надяваше, че нещата на „Герена“ ще се подобрят, но му омръзнало да стои само с надеждата.

В събота вечерта е била и последната му изява с вече бившите му съотборници, пише „Мач Телеграф“. Той е бил сред гостите на сватбата на Георги Стоянов. Треньорът на вратарите на „сините“ се врече във вечна любов с приятелката си Борислава. След събитието Микулич е обявил, че се прибира в Хърватия, където в момента е семейството му и там ще чака оферти от други клубове.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    4 0 Отговор
    СИРАКОВ ТАНАСЕ БЕГАЙ БЪРЗО
    ОТ КЛУБА. ТИ ИЗГОНИ ВСЕЧКИ
    ЩО ГОДЕ ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ.
    ТИ ЩЕ БЪДЕШ УБИЕЦА НА Ф,К
    ЛЕВСКИ.
  • 2 Мим

    3 0 Отговор
    Наистина,почваме да не харесваме,ама изобщо неадекватните действия на Сирака.Ще унищожи клуба,.До сега все се надявахме,ама вече прекалява с криенето си....
  • 3 шменти капели

    1 0 Отговор
    Диксане Никакви акции няма да ти дадът Там са свикнали да взимат Бягай на далеч да не те окрадът