Last news in Fakti

29 Юни, 2021 15:37 2 098 5

Развитие! Чака се ЦСКА да даде милионите и проектът за нов стадион ще продължи

  • цска-
  • стадион-
  • сердика спортни имоти

"В момента топката е в ЦСКА. Те трябва да преведат около 8 млн. лева", сподели Людмил Лазаров, председател на съвета на директорите на "Сердика спортни имоти"

Развитие! Чака се ЦСКА да даде милионите и проектът за нов стадион ще продължи - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на съвета на директорите на "Сердика спортни имоти" - Людмил Лазаров, обяви, че футболният ЦСКА трябва да преведе 8 млн. лева, за да бъде продължен проектът за нов стадион на "червените" и база за възстановяване.

"В момента топката е в ЦСКА. Те трябва да преведат около 8 млн. лева."

"С решение на Министерски съвет беше взето решение за съвместно изграждане на нов стадион и база за възстановяване. "Сердика спортни имоти" възложи на Агенцията по вписванията да направи оценка на стадион "Българска армията" и базата в Панчарево. С ЦСКА е направена среща, уточнен е уставът на новото дружество и параметрите по договора. Те се притесняват, защото все още няма строителни документи. Те трябва да преведат около 8 млн., което представлява 25 % от капитала. В момента топката е в ЦСКА. Министерството и дружеството сме готови да продължим във всеки един момент."

"В учреденото дружество имаме паритет. Там решенията се взимат с единодушие. Те се страхуват, че един човек може да спре проекта. Затова искат да има строителни документи. Просто трябват пари и това е", коментира Лазаров по време на общата си пресконференция със служебния министър на спорта Андрей Кузманов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорбар

    4 9 Отговор
    ОРАНЖАВИТЕ, жужето що се скри?
    Марш Ловеч.

    Коментиран от #3

  • 2 ЦСКА БГ

    5 0 Отговор
    "Страховете на ЦСКА идват от това, че в новоучреденото дружество имаме паритет в съвета на директорите, решенията там се взимат с единодушие. И те се страхуват, че един представител на дружеството може да спре изпълнението на проекта. Това ги притеснява"
  • 3 Говедо

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чорбар":

    Спокойно, Диксън ще даде 8 милиона на ЦСКА, той на Левски даде 100-150 милиона, та за едни 8 милиона ли е ;)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Малий

    0 1 Отговор
    От джипките дано са останали кинти. Ама един клозет да направят, че станала голяма кочина.