Last news in Fakti

30 Юни, 2021 17:27 7 429 7

Модел забременя от починалото бивше гадже на Сани Жекова

  • пулин-
  • жекова-
  • гадже-
  • смърт-
  • изкуствено оплождане-
  • семенна течност-
  • влъг

Елиди Влъг взела семенна течност от починалия Алекс Пулин

Модел забременя от починалото бивше гадже на Сани Жекова - 1
Снимка: facebook

Животът понякога ни среща с невероятни истории. Една от тях беше съобщена от австралийската моделка Елиди Влъг преди няколко дни. Тя обяви, че е бременна в осмия месец от бившия двукратен световен шампион по сноуборд Алекс Пулин, който почина точно преди една година при инцидент по време на риболов с харпун.

32-годишният Пулин, наричан от близките си Чъмпи, и Влъг се готвели да създадат семейство след осемгодишна връзка, когато в началото на юли 2020 г. във водите край австралийския град Голд Коуст (щата Куинсланд) се случи нещастието. Моделката обаче не се отказала от мечтата си да роди дете на сноубордиста. Затова се решила на отчаян опит, който в крайна сметка е успешен.

"В дните след неговата смърт се молех на Бог и се надявах да забременея. Толкова се надявах на някакво чудо. Всички, които го познаваха, знаеха колко много искахме да имаме дете“, разказа бъдещата майка пред телевизия „7News“.

За неин късмет законодателството ѝ дава шанс тази мечта да се изпълни.

„Говорили сме и за възможността за изкуствено оплождане. Щатът Куинсленд позволява семенна течност да бъде взета от починал човек в рамките на 36 часа след смъртта. Трябваше да се действа бързо. За щастие родителите на Алекс бяха в града и те подписаха необходимите документи. Аз пък уредих нещата с адвокатите, патолога и другите лекари. Наистина не мога да повярвам, че разказвам тази история“, допълва Елиди.

„Това е най-тъжната щастлива приказка в света и едно емоционално влакче на ужасите. Но от друга страна се радвам на най-прекрасния дар. Не се случи така, както беше планирано, но животът предлага неочаквани развръзки и аз ще имам желаното бебе“, признава моделката пред телевизията.

„Бъба Чъмп идва този октомври. Дребосъче, аз и баща ти мечтаем за това от години. След сърцераздирателен обрат на събитията за мен е чест най-накрая да приветствам един феномен, благодарение на който Чъмпи ще се върне на този свят! Когато любовта на живота ми претърпя този инцидент, всички се надявахме, че ще успея да забременея. Правихме опити. Изкуственото оплождане също беше вариант, но тази развръзка дори не съм си я представяла. Не съм била по-развълнувана за нищо друго през целия си живот“, написа Елиди Влъг в „Инстаграм, където показа наедрелия си корем.

Припомняме, че Алекс Пулин е бивше гадже на нашата сноубордистка Александра Жекова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГНУСНО

    25 2 Отговор
    Това е просто потресаващо и ОТВРАТИТЕЛНО . НЯМАМ ДУМИ ГНУСНО
  • 2 Д-р Франкенщайн

    19 1 Отговор
    Тези са по-зле и от мен ! Ужас !
  • 3 Bossman

    2 4 Отговор
    Щом е искала,значи няма невъзможни неща
  • 4 Тони

    6 0 Отговор
    Да ви имах Залавието
  • 5 Незнам

    5 0 Отговор
    Заглавивто е покъртително. Журналиста си е свършил работа впечатляващо.
  • 6 Рошко

    5 1 Отговор
    Тва са новите еврогейски ценности ,свиквайте
  • 7 уеф

    2 0 Отговор
    ааа аз имам познат дето гаджуна му събираше в шешичка сутляша и се осемени

    а забравяте филма "мера според мера/ там ни водиха 5ти клас
    дето една кака яздеше умрелия дилбер танас ли бе друг ли 16 мин екранно време