Last news in Fakti

2 Юли, 2021 14:14 1 791 7

Феновете на Левски: Не е вярно, че сме нахлули в офиса на Сираков - имахме среща

  • фенове-
  • левски-
  • нахлуване-
  • офиси-
  • среща-
  • бъдеще-
  • разговор-
  • сираков

"Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб“

Феновете на Левски: Не е вярно, че сме нахлули в офиса на Сираков - имахме среща - 1
Снимка: БГНЕС

Фенове от фракцията "Ултрас Левски“ коментираха срещата си с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, която се проведе по-рано днес в офисите на легендата на „сините“.

"Да, видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди това дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за състоянието на клуба, които ни вълнуват. Не отговарят на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение”, заявиха феновете пред dsport.bg.

"Коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от настоящето на клуба и сегашното му състояние, както и най-близкото бъдеще. Той ни обясни, съвсем спокойно, защо са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, за да може Левски да оцелее финансово.”

"Сираков ни каза, че ще говори по-късно днес по "Дарик радио" и там ще обясни всички наболели теми от финансовото и спортно-техническото състояние на Левски. Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб“, допълниха запалянковците на „сините“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХА ХА

    20 3 Отговор
    Съберете още някой лев , че на Сирака му трябват бонуси + заплата !!

    Коментиран от #5

  • 2 Иво

    13 2 Отговор
    Жалка работа. За какво е тази агония. Левски нямат отбор няма и да имат. Нека си отидат в селската дивизия и да се докажат че са елитен отбор. Станаха за смях.
  • 3 😂😂😂😂😂😂

    6 1 Отговор
    Вярно е, имали са среща, Наско спасителя ги е повикал да броят парите от Диксън, и всички спонсори и благодетели на левски, как си мислите че се преброяват стотиците милиони долари??, броячната машина която им е изпратил Божков от Дубай се е повредила, и Баце им и дарил двадесет лева..малко ама от сърце, като не стана работата със Софийска вода за спонсорство, сега преговарят с Радомирска боза, от сигурен източник се знае че преговарят със световна компания за производство на камшици за камили, която е готова да налее милиони,...и така..преговори до дупка, и до края на света.
  • 4 Симулирана среща

    6 0 Отговор
    Тея са толкова фенове на Левски, колкото и насо милее да спасява клуба
  • 5 И да смени G класата

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХА ХА":

    Излиза нов фейслифт 2022. 250 000€ ще му трябват на Раев. За градинара в имението. За нов мезонет на малката щерка. Абе въобще разходи. Прокуратурата да надникне и да види във гедерацията по художествена гимнастика какви въртележки и надписвания стават!!!
  • 6 PSG FR

    1 1 Отговор
    Казва се: като бикове, когато им развееш червеното знаме :))) Муууу...
  • 7 ГЕРЕН

    5 0 Отговор
    И ВАС Е ОБЛЪЧИЛ. КАКТО ВСИЧКИ НАС. ГОДИНА И ПОЛОВИНА НИ МОТА. И ВСЕ ЕДНО И СЪЩО. ДНЕС
    УТРЕ, ДРУГИЯТ МЕСЕЦ. А НЕЩО ЗА МИНИТАТА КАЗА ЛИ?!?? КЪДЕ СА???
    ЗАЩО НЕМА ЗАПЛАТИ ЗАЩО НЯМА ФУТБОЛИСТИ. МЪН МЪН. КАКВОТО
    И ДА НАПРАВИ НА ТАМ ЩЕ Е ПАК
    ПОДИГРАВКА СЪС НАС. ОТВРАТ.
    ЩОМ И РАЕВА Е НА АМБРАЗУРАТА
    ЗНАЧИ НИЩО ЧИТАВО НЕМА. ОТ
    ДЕН ДО ПЛАДНЕ. И ТАКА ДО СВЪРШИКА НА СВЕТА.