Last news in Fakti

2 Юли, 2021 15:44 2 358 14

Сираков коментира срещата си с "Ултрас Левски"

  • наско сираков-
  • левски-
  • фенове-
  • ултрас левски-
  • среща

Тя е преминала в спокоен тон, като са били зададени въпроси, свързани със състоянието на клуба

Сираков коментира срещата си с "Ултрас Левски" - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че се е срещнал с част от привържениците на "сините" от фракцията "Ултрас Левски".

Тя е преминала в спокоен тон, като са били зададени въпроси, свързани със състоянието на клуба.

"Феновете поискаха среща с мен и аз откликнах. Не е имало напрежение", сподели Сираков след сбирката на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    24 2 Отговор
    За неговото мнение питайте жена му
  • 2 ННт

    18 3 Отговор
    Какво и на кого най-вече да рекламират спонсори? Как се очаква да има спонсори, като Герена стана магнит за утайки и дилъри. Не останаха читави хора, които да ходят там. Всички нормални се отдръпнаха отдавна и не се интересуват от Левски. 3атова преди години имаше по 24-25 хиляди на мачовете с Бдин Видин и Янтра Габрово, а сега винаги се виждат празни седалки на всеки мач.
  • 3 сила

    10 3 Отговор
    ....и отиде да си смени памперса
  • 4 Е как да има като те винаги

    8 2 Отговор
    са помагали на мутрите да перат пари и са били използвани за наркоканали и т.н

    Коментиран от #6

  • 5 Просто човек

    12 3 Отговор
    Раев, Раев, съсипа всичко, както се очакваше...

    Коментиран от #7

  • 6 Всеизвестен

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Е как да има като те винаги":

    факт ! Години наред ортаци и ятаци !
  • 7 Левскар

    4 7 Отговор

    До коментар #5 от "Просто човек":

    Ти като си много кадьрен иди на мястото на Сираков.Отстрани всеки говори и плюе но никой не.е намерил спонсор.Вижте вьв какво време живеем.Но както каза и Ивков Наско няма да остави каруцата в калта.
  • 8 Само Левски

    5 6 Отговор
    Тези юнаци, защо не отидад при ББ! Там е заровено кучето, а не при Сираков.

    Коментиран от #9

  • 9 Да бе

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "Само Левски":

    Тоя Борисов ни докара на това дереже.Който и да се зазванеше с Левски той го гонеше. И Чорни и Газпром и Божков кой ги изгони.
  • 10 Мим33

    3 2 Отговор
    Наско,единствената вина е твоя,че не успя за 2 години да намериш богат спонсор или чорбаджия,който има пари и да състави първо добър отбор,а имам в предвид по добър от на лудите и с по богат чорбаджи.Тогава и стадиона ще направи и отбора ще е шампион.Това мисли....щото годините минават...
  • 11 Ами сега

    6 0 Отговор
    Дали сами са решили да щурмуват или някой им е подсказал – ще стане ясно, но не е толкова важно. Само че агресивната група е сбъркала адреса – трябвало да потърсят сметка и обяснение от бившия премиер Бойко Борисов. Който сериозно се интересува от процесите в „синия отбор“ знае, че от години съдбата на „Левски“ е в ръцете на Борисов. Именно той решаваше кой да е собственик, какви пари да се изперат през клуба, какви сделки да се сключат с други собственици на отбори, също поставени от него на тези позиции.



    Ще припомня някои моменти, които трасират потъването на отбора о „Герена“.

    Преди време в. "Капитал" разкри, че ден преди Коледа на 2011 г. свързаната с Цветан Василев фирма "Билдинг рисорт" е отпуснала паричен заем на кипърското дружество "Дигерасо Лимитид". Целта била да се финансира покупката на акции в "Левски" и половината от дълга на клуба към собственика Тодор Батков. В спешно включване по "Дарик радио“ след излизането на материала Батков заявява, че въпросното дружество е негова собственост, а не на Делян Пеевски, както се твърди в някои медии, в т.ч. в "Капитал" и Фрог нюз.



    Батков обаче все пак призна, че е получил заем в труден момент от Цветан Василев. За такъв обаче Василев отрича. "Ако съм му дал заем, защо залогът на 39% от акциите на "Левски" не е в моя полза, а е в полза на подставените лица, свързани с този кредит? Ако кипърската фирма, в която г-н Батков е заложил 39% от акциите на "Левски", е 100% негова собственост
  • 12 безпартиен

    2 2 Отговор
    А този Сираков дали взима редовно заплатата си и каква е тя?Не ми се вярва,че "работи" без пари!Питайте бе левскари!Може и да каже!
  • 13 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Съблекли ли са го ?
  • 14 фАНТОМасс

    0 1 Отговор
    Голямо шоу е да гледаме сеирите около т. нар. СИНИ ! Гърчат се и се молят някой да ги спаси ! Защо ли никой не ги съжалява ? Заради Тиквата Бойко и Шиши Дебелака ли !?