Last news in Fakti

5 Юли, 2021 20:00 2 685 0

Голяма новина за английския футбол, феновете са в екстаз

  • английски футбол-
  • английска висша лига-
  • фенове-
  • завръщане по стадионите

Привържениците на футбола на Острова се завръщат по трибуните от новия сезон

Голяма новина за английския футбол, феновете са в екстаз - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Стадионите и събитията в цяла Англия ще работят на пълен капацитет от 19-и юли, след като правителството на Великобритания взе това решение с оглед планът, разхлабващ мерките срещу коронавирус.

Премиерът Борис Джонсън, заедно с главния медицински експерт професор Крис Уити и ученият Сър Патрик Валанс, обявиха това решение на брифинг днес.

Социалната дистанция ще бъде преустановена тогава, като футболните стадиони ще бъдат отворени до краен предел за старта на сезона през август. Задължението за носене на маски също ще бъде премахнато, въпреки че повече насоки предполагат, че хората могат да изберат да го правят на „затворени и претъпкани места”.

Няма да има задължително удостоверение за статут на COVID-19, въпреки че фирмите и събитията ще могат доброволно да използват националната система, ако сметнат това за подходящо.

Сезонът в Премиър лийг 2020/21 започва от 13-и август, а срещите ще може да наблюдавате на живо в каналите на DIEMA XTRA.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА