Last news in Fakti

5 Юли, 2021 22:20 3 922 3

UEFA EURO 2020: Моуриньо с любопитен коментар за полуфинала Италия-Испания

  • жозе моуриньо-
  • евро 2020-
  • испания-италия

„Не смятам, че испанският отбор е силен колкото италианския“, заяви именитият специалист

UEFA EURO 2020: Моуриньо с любопитен коментар за полуфинала Италия-Испания - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо коментира предстоящия полуфинал на Евро 2020 между Испания и Италия. Сблъсъкът е утре от 22:00 часа. Португалският специалист познава до голяма степен футбола в двете страни, защото дълго време работи в тях.

Моуриньо заяви, че Италия е по-класният отбор и аргументира твърдението си.

„Италианците загубиха Спинацола, което е лоша новина не само за Манчини, но и за мен. Няма да мога да разчитам на него за шест месеца. Емерсон е добър, но Спинацола играеше фантастично. Защитната четворка на „скуадра адзура“ демонстрира стабилна игра. Говорих си със Спинацола и той ми обясни колко уверено са се чувствали. Не бих казал, че 100% са на финала, защото уважавам испанския тим“, сподели Моуриньо пред TalkSport.

„Не смятам, че испанският отбор е силен колкото италианския, но Испания си има свой начин на игра и определено е опасен за съперника. Нямам търпение за този мач, защото е голям полуфинал“, добави той.

„В Рим съм под карантина. Чувствам вътрешно, че всеки тук е развълнуван и е оптимист за Италия. Тимът не се представя добре само на Евро 2020, правеше го и преди това“, каза още Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо

    10 2 Отговор
    Бе те на Италия и нападателите играят в защита по-добре от защотниците на Испания и Англия
  • 2 все тая

    3 17 Отговор
    И двата отбора играят скучен, неатрактивен, пресметлив футбол, с много пасове, демодирана защитна игра. Все ни е тая, кой ще победи.Останаха четири скучни отбора. А Моуриньо е бита карта, нищо вече не може да предложи, скоро ще се пенсионира.
  • 3 провал

    3 2 Отговор
    Кой го слуша вече този? Той се провали в най-голямото първенство в света- английското. Провал в Манчестер Юн., Тотнъм- провал. Нищо няма да направи и в Рома.