Last news in Fakti

7 Юли, 2021 13:02 1 934 0

Сестрата на Сала е опитала да се самоубие

  • емилиано сала-
  • ромина сала-
  • футбол-
  • самоубийство-
  • опит за самоубийство

В момента лекарите се борят за живота й без да се съобщават подробности какво точно е направила

Сестрата на Сала е опитала да се самоубие - 1

Сестрата на трагично загиналия нападател на Нант Емилиано Сала е опитала да се самоубие. Момичето, което се казва Ромина Сала, е била приета в болница и в момента се намира в критично състояние, съобщава сайтът tn.com.ar.

Според източник от болницата Хосе Мария Кулен в Санта Фе (Аржентина), младата жена е опитала да се самоубие в нетрезво състояние. В момента лекарите се борят за живота ѝ без да се съобщават подробности какво точно е направила.

От смъртта на Емилиано Сала, който падна в морето със самолет при полет от Нант до Кардиф, където трябваше да подпише договор, изминаха две години.

Въпреки това Ромина продължава да публикува постове в социалните мрежи за брат си и дори му честити рождения ден.

През февруари 2019-а година отломки от самолета бяха открити, както и тялото на футболиста, но не и на пилота.

Играчът беше договорен за 15 милиона евро, а след това двата клуба влязоха в съдебен спор как трябва да приключи договора.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА