Last news in Fakti

13 Юли, 2021 14:52 1 844 0

Барселона си върна свой юноша от ПСЖ

  • роналд куман-
  • футбол-
  • барселона

Дефанзивният полузащитник е с марокански корени

Барселона си върна свой юноша от ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС


Барселона си върна свой юноша от ПСЖ със свободен трансфер. Става въпрос за халфа Каис Руиз-Атил. Той е французин и е на 18 години. През 2009-а година премина от школата на Лион в Ла Масия, а през 2015-а се премести в академията на ПСЖ.

Дефанзивният полузащитник е с марокански корени. Атил записа 7 мача за първия отбор на ПСЖ, а сега ще играе във втория на каталунците. Договорът му с Барселона е до 2024-а година.

Барса Б вече се подсили с австрийския халф Юсуф Демир, който дойде от Рапид (Виена) под наем за 500 000 евро. Нападателят Жорди Ескобар пък е под наем от Алмерия.

През новия сезон Барса Б ще се състезава в трета дивизия и под ръководството на легендата Серхи Бархуан.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА