Last news in Fakti

15 Юли, 2021 13:45 2 299 0

ЦСКА и Миньор Перник започват преговори за талант на "червените"

  • смоленски-
  • ганчев-
  • янев-
  • цска-
  • миньор перник-
  • преговори-
  • наем

Христо Янев иска Мартин Смоленски в пернишкия тим

ЦСКА и Миньор Перник започват преговори за талант на "червените" - 1
Снимка: БГНЕС

Гриша Ганчев решава бъдещето на един от най-големите таланти на ЦСКА - Мартин Смоленски. 18-годишният офанзивен футболист е силно желан от бившия треньор на "армейците" Христо Янев, пише "Блиц".

Специалистът, който изведе "червените" до Купата на България през 2016 година, е начело на втородивизионния Миньор (Перник) и иска да подсили състава си с младия халф. Още днес предстоят преговори между двата клуба. Президентът на Миньор Ангел Христов ще разговаря с Гриша Ганчев, като идеята на перничани е Смоленски да заиграе като преотстъпен при тях, а заплатата му да бъде плащана от ЦСКА.

Преди дни беше преждевременно беше прекратен договорът на халфа за наем в Царско село, тъй като там не му гарантираха игрови минути. В Миньор обаче ситуацията е коренно различна - Ицо Янев гарантирал на Смоленски титулярно място и така той ще може да се калява в битките и да се завърне по-силен в родния си ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА