Last news in Fakti

18 Юли, 2021 01:00 1 961 0

ПСЖ може да размени играчи с Лацио

  • лацио-
  • псж-
  • размяна-
  • доплащане-
  • сарабия-
  • кореа

Парижани се интересуват от Хоакин Кореа, а в Рим може да се озове Пабло Сарабия

ПСЖ може да размени играчи с Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Лацио Хоакин Кореа е пред трансфер в Пари Сен Жермен. Двата клуба са в напреднали преговори и сделката се очаква да се осъществи в близките дни. В обратната посока французите ще изпратят Пабло Сарабия и ще доплатят 18 милиона евро, твърди журналистът Марко Бардзаги.

Кореа имаше важна роля в Лацио през последните няколко сезона, но сега не влиза в плановете на новия наставник Лучано Спалети, който е дал зелена светлина за негова продажба. От ПСЖ веднага са се възползвали, тъй като Маурисио Почетино харесва неговите качества и иска да го има в състава си.

Лацио пък няма да остане с празни ръце и ще получи играч със сходни качества от парижани в лицето на Сарабия. 29-годишният испански национал играе предимно по дясното крило на атаката, но може да действа и отляво, както и в роля зад нападателя. През миналия сезон той отбеляза 7 гола и направи 4 асистенции в 37 мача за ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА