Last news in Fakti

21 Юли, 2021 10:53 2 160 0

Локо Сф и Славия влизат в битка за нападател

  • илия димитров-
  • левски-
  • футбол-
  • славия-
  • локомотив софия

Димитров е юноша на сините, но така и не се утвърди на „Герена“

Локо Сф и Славия влизат в битка за нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив (София) и Славия влизат в битка за нападателя Илия Димитров, съобщава “Тема спорт”. В понеделник 25-годишният футболист стана свободен агент, след като преди това разтрогна с Левски.

Димитров е юноша на сините, но така и не се утвърди на „Герена“. Той записа първия си мач за Левски на 3 ноември 2013 година и оттогава изигра едва 25 двубоя за тима във всички турнири, в които отбеляза 1 гол. През миналата кампания се появи на терена в 8 мача – 7 в елита и 1 за купата. Той бе считан за голям талант като юноша, но така и не успя да блесне в Левски. Дупничанинът бе преотстъпван през годините на Пирин (Бл), Локо (Сф), Нефтохимик и Витоша (Бистрица), където се справяше добре.

До дни ще стане ясно дали Димитров ще отиде в Славия на „Овча купел“, или ще избере Локо София. Той вече има един престой при “червено-черните” зад гърба си. “Белите” искат нападател, защото все още не е ясно дали Димитър Рангелов ще продължи да играе за тях. Локо пък загуби голмайстора си от миналата кампания Светослав Диков, който напусна като свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА