Last news in Fakti

22 Юли, 2021 06:47 2 974 4

Дамбраускас за мача с Мура: Не можеш да победиш, ако не вкараш

  • валдас дамбраускас-
  • лудогорец-
  • мура-
  • шампионска лига

Опитахме всичко, просто не успяхме да пратим топката в мрежата, закономерен резултат

Дамбраускас за мача с Мура: Не можеш да победиш, ако не вкараш - 1

Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, говори след равенството 0:0 срещу Мура в мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Поздравявам Мура, много добре изигран двубой. Опитахме всичко, просто не успяхме да пратим топката в мрежата. Това е закономерен резултат. Очаквахме да победим, но съперникът ни бе подготвен много добре".

"Не можеш да победиш, ако не вкараш. Трябва да търсим позитивите - владеехме топката, имахме своите шансове, запазихме вратата си суха. Мисля, че ще се справим в реванша. Знаехме, че Мура ще се защитава дълбоко. Те контраатакуваха много добре. През последните няколко дни работихме върху баланса на състава".

"Ключът е, че не успяхме да разгърнем добре атаките си. Опитахме всичко, но ще гледаме да извлечем позитивите от мача и се готвим за втората среща".

"Ние имахме добри положения. В някои моменти допуснахме положения пред нашата врата, но пък и ние имахме възможности да вкараме".

"Знам, че Мура ще разчита на същата игра в Разград. Те ще дойдат и ще подготвят план, като за гостуване в Европа. Трябва да сме готови за контраатаката им. Очаквам същия мач, но знам, че ние ще сме по-агресивни и по-остри", обясни Дамбраускас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор
    преди няколко дена ви казах резултата..Можехте да изкарате някой лев,ако бяхте повярвали,а не да слагате --------- в захлас!Много са равностойни!Или продължения,или един гол за Лудогорец на реванша!
  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    4 1 Отговор
    Не можел да победи , ако не вкарал 🤔🤔🤔 тоя не е ли гледал европейското ? Там се скъсаха да бележат автоголове! 😃😃😃
  • 3 Левскар

    3 0 Отговор
    Тркдно играем срещу Словенските отбори това е естината.Лудогорец е по класния тим но трябва да внимават на реванша .
  • 4 ле ле

    0 3 Отговор
    на този раннен етап футбол не гледам,започвам от вече подредени групи..вси ми тая за лудоморец или за мура..трябваше да разрешат Супер лига..а не са търпим грозен футбол от такива отбори..