Last news in Fakti

23 Юли, 2021 15:28 3 002 17

Тартор на сектор "Г": В Управлението на ЦСКА при Гриша Ганчев почти не се виждат позитиви

  • петров-
  • въпроси-
  • управление-
  • недоволство-
  • цска-
  • селекция-
  • ганчев

“Как ЦСКА се управлява за тия 6 години, харесва ли му на някой?", попита Росен Петров - Животното

Тартор на сектор "Г": В Управлението на ЦСКА при Гриша Ганчев почти не се виждат позитиви - 1
Снимка: БГНЕС

Тарторът на сектор „Г“ Росен Петров изригна с публикация, в която изрази разочарованието си от управлението на ЦСКА през последните години. Повод за реакцията му са загубата от Лудогорец с 0:4 за Суперкупата и 0:0 в първия мач с латвийския Лиепая от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Ето поста на Росен Петров без редакторска намеса:

“Как ЦСКА се управлява за тия 6 години, харесва ли му на някой? От лятото на 2020, ЦСКА е продал или освободил 13 футболисти. Кой отбор в света има такъв човекооборот? Като продажби и наеми са постъпили над 10 млн. лв. Колко от тях са дадени за трансфер? Само за Кох са платени 800 хиляди лв. Всички други са свободни агенти или под наем. Каква е причината за това текучество? От тези 13 човека, продадени 5-6, всички други са освободени или са им изтекли договорите.

Говорим за “ментета” и слаби играчи, с изключение на Занев, въпреки слабия последен сезон. Каква е тази политика? Кой друг клуб се управлява така? Ако се върнем от 2016 насам, бройката на играчите минали през клуба е стряскаща. Така не се гради отбор.

Да идем към треньорите. За шест сезона се изредиха над 10 треньора, някои по два, даже три пъти. Да отидем към резултатите. За този период клуба спечели една купа на България. За клуб с нашите мащаби това е смешно. За същия период Локомотив Пд спечели две купи на България и една суперкупа. С четирикратно по-малък бюджет. Няколко други клуба спечелиха същия трофей, пак с четирикратно по-малък бюджет.

На Армията виси едно табло от комунизма още. Разбирам, че не искат да забият един пирон там, докато не я вземат, но таблото се монтира и демонтира, като не му дадат Армията, ще си го свали и ще си го монтира в Ловеч. Шест години нашия “трофей” е, че взимаме лиценз без проблем. Ами ние и при боклуците взимахме лиценз, това ли ни е критерия? В управление на ЦСКА при ГГ почти не се виждат позитиви. Освен, че минахме говедата по победи в дербито, сме на път да ги минем и по брой втори места в България.

На Армията идва все по-малко публика, а договора със световния гигант Адидас, става ясно, че новите екипи дори за отбора идват в последния момент, два дни преди първия официален мач. Имаме двама спортно-технически директори, двама треньори на вратарите, но нямаме човек, който да комуникира с медии и фенове. Дори декларациите се пишат по нощите и се диктуват от хора под въздействие на различни субстанции. Ами не че ще се ядосват и протестират хората, а направо закъсняха да го направят.

Всяка година едно и също. 2-3 журналисти в пряка връзка с шефа пишат гръмки статии как ще ставаме шампиони тая година и така вече шест години”.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вълка

    16 0 Отговор
    Аз ще ви оправя!ха ха ха ха

    Коментиран от #5

  • 2 Животното

    14 1 Отговор
    Вълка ми плаща.

    Коментиран от #14

  • 3 Левскар

    9 1 Отговор
    Явно след като журналистите приключиха с Левски, сега задъвкаха ЦСКА :). По спокоино се диша така :).
  • 4 Гриша Ганчев

    13 3 Отговор
    Тия фенове много нагли станали. Вчера след мача както е по традиция се качват животното и кюстендилеца до кабинета ми на последния етаж на Литекс Тауърс и те ми викат "Мил ли си го?" Абе ей, като взема, ше си приместя заводския отбор обратно в Ловеч, да почват отначало като числото
  • 5 ДРТ

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вълка":

    Всеки се натиска да е начело на ЦСКА: Домусчиев, Ганчев, Гайтански...важно е всичко да се прави с любов към клуба, а не по задължение
  • 6 ГЕРЕН

    8 2 Отговор
    ИМЕТО ТИ Е ТОЧНО... ЖИВОТНОТО
    ЩЕ СЪБЕРЕТЕ ДВЕ ЖИВОТНИ.
    ТИСИ МИШКАТА А ДРУГИЯТ
    КОМАНДИРА Е ВЪЛКА. ЩЕ
    ИГРЕШ, ИГРАЕТЕ ПО НЕГОВАТА
    СФФФИРКА. ЗВАНИЕТО ТИРЕТО
    ЩЕ ВИ БЪДЕ МАЛКО. СЛЕДВА
    ДУДУЦИТЕ.
  • 7 ШИШИ

    11 3 Отговор
    На Гришата паметник да се издигне, че ни спаси а тоя.....дрогер
  • 8 Го4о

    13 4 Отговор
    Ако ЦСКА в неделя падне от другото ЦСКА ще има масов бой по управата, тренерите и най-вече играчите и разфемироване на Литекс!!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Чорбара.

    15 4 Отговор
    Стига
    с тези оранжави боклуци.
    Взимайте си чичовото скапаняците
    и дрогираните мутри и в Ловеч.

    Коментиран от #12

  • 12 ясно че

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Чорбара.":

    Вие общо с Левски ще почвайте от А-селска група!Успех....
  • 13 капанец

    2 0 Отговор
    тартор, таратор софийски манхал се тая
  • 14 с Пролаз

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Животното":

    Дoбрe дe, кaк тaкa вcички иcкaт ЦCКA, a никoй нe иcкa Лeвcки? Зaщo? Яcнo e чe ca oтбoр c мнoгo фeнoвe титли, нo и нa Лeвcки нe ca тoлкoвa мaлкo, a пък никoй нe ги иcкa. Caмo cпуcнaти нacилa пaрaшутиcти, нa кoитo първaтa цeл e дa избягaт c 200 при първa възмoжнocт oт Гeрeнa

    Коментиран от #17

  • 15 Petia petia

    5 1 Отговор
    Одобрявам това което написа Росен. Точно така е,но никой не си го признава.
  • 16 Фен

    2 2 Отговор
    По принцип безмозъчното животно е право . Но с първосигналните си животински опити за разсъждения , му се губят взаимо-следствените връзки , а именно , без парите на Гриша Ганчев клуба става приют за монголски сирачета . И в България няма останал такъв реален бизнес , който да може да застане с такива суми, просто Гришата е оставен за момента да си върти контрабандата , срещу това да издържа отбора . Малцина знаят , че Гришата е давал пари и на Левски в разгара на незапомнената им финансова криза.
  • 17 факт

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "с Пролаз":

    Че вие фалирахте и умряхте , за да ви отпишат от дълговете които бяхте натрупали . За протокола това не е автентичното ЦСКА , а някакъв сурогатен продукт , на който управляващите са наредили на Гриша Ганчев да издържа по неволя , срещу това , да си затварят очите за неговата контрабанда на захар. За Левски беше отредено да го издържа другият крупен и по-богат играч Васил Божков , но това съвпадна с неговото отстраняване от бизнеса . Няколко бизнесмена си въртят отборите на ротационен принцип срещу протекции от държавата , но и реален бизнес вече няма на територията , а футбола много поскъпна .