Last news in Fakti

26 Юли, 2021 17:16 1 024 0

Барселона има време до 31 август да реши проблема със заплатите в тима

  • барселона-
  • проблем-
  • заплати-
  • меси-
  • договор-
  • селекция-
  • трансфер

Във фокус попадат Гризман, Умтити, Пянич, Брайтуайт и Нето, които получават доста сериозни възнаграждения

Барселона има време до 31 август да реши проблема със заплатите в тима - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Барселона има дата в календара, на която трябва да приключат задачите, които имат да свършат. Датата е 31 август и до този момент те трябва да решат проблемите с високите заплати и новия договор на Лионел Меси.

Във фокус попадат Гризман, Умтити, Пянич, Брайтуайт и Нето, които получават доста сериозни възнаграждения. Същото така трябва да се случи и подписването на Лионел Меси.

Преди две седмици се постигна принципно споразумение преди две седмици с агента на играча Хорхе Меси, но от този момент нататък адвокатите и на двете страни трябваше да принесат споразумението и на хартия, което все още не се е случило.

Според източници от Барселона, клубът има желание бързо да официализира това споразумение, защото то ще отключи вратата за други трансфери. От клуба съобщават, че процесът напредва.

По принцип клубът очаква подписът да се случи тази седмица, но някои подробности може да забавят това подписване до първата седмица на август.

Основната цел на клуба е да постигне сценарий, при който Меси да се чувства комфортно. Играчът от своя страна вече се ангажира да играе в Барса без договор, отхвърляйки всички оферти, които са отправени към него, приемайки 50% намаление на заплатата си.

Барса почаква Лео Меси да се присъедини към предсезонната подготовка на 2 август. Същия ден ще се появят Кун Агуеро, Емерсон и Араухо, останалите трима играчи, които са били в Копа Америка. По това време отборът на Куман ще бъде в Щутгарт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА