Last news in Fakti

27 Юли, 2021 13:03 3 102 2

Името на Валентин Антов е на дневен ред за френски гранд

  • валентин антов-
  • цска-
  • олимпик марсилия-
  • лига 1

Бранителят на ЦСКА отново попадна в списъка с евентуални нови попълнения на Олимпик Марсилия преди старта на новия сезон в Лига 1

Името на Валентин Антов е на дневен ред за френски гранд - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Валентин Антов отново е на дневен ред за френския гранд Олимпик Марсилия.

Бранителят на ЦСКА отново попадна в списъка с евентуални нови попълнения на марсилци преди старта на новия сезон в Лига 1.

Още преди няколко седмици, медии в Италия съобщиха, че ръководството на Олимпик е отправило официално запитване за цената на защитника на ЦСКА.

Анкета на онлайн изданието Le10sport показва, че феновете на тима от стадион „Велодром” не таят особени надежди за привличането на българския национал. Едва 1% от всички гласували вярват, че Антов може да бъде привлечен в тима това лято.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не му трябва

    4 0 Отговор
    В Марсилия, това е най ужасното място за живеене в Европа, има много голяма престъпност. Помисли за други варианти, недей да се лъжеш да ходиш в този град. Млад си , ще имаш други избори.
  • 2 4828

    0 0 Отговор
    по-скоро 1% искат да го видят, ама 1% таят надежда да го видят в отбора зучи по-патриотично