Last news in Fakti

28 Юли, 2021 14:51 1 845 1

Легенда посочи следващата голяма звезда в тениса

  • мартина навратилова-
  • стефанос циципас

Мнението на носителка на 18 трофея от „шлема“ трябва да бъда взето под внимание

Легенда посочи следващата голяма звезда в тениса - 1
Снимка: Мартина Навратилова, източник: EPA/БГНЕС

Легендата на световния тенис Мартина Навратилова се изказа изключително ласкаво за световния номер 4 Стефанос Циципас. Според американката гъркът ще е следващият голям шампион, който тепърва ще спечели много титли от „Големия шлем“.

Носителката на 18 трофея от „шлема“ вярва, че бъдещето пред финалиста от Ролан Гарос е светло и в близките години няма кой да го спре.

„След отказването на тримата големи всичко ще се промени. Когато Рафа, Роджър и Новак спрат с тениса останалите ще получат огромен шанс. Мисля, че тогава дори битката ще стане още по-оспорвана и всеки ще иска големите отличия. Ясно е, че към настоящия момент трудно някой може да се противопостави на Джокович, но определено бъдещето принадлежи на Стефанос Циципас. Това е моето мнение и считам, че той ще става все по-добър", започна тя.

"Медведев също не бива да бъде отписван, но аз съм очарована от гръцкия тенисист и показаното от него най-вече на Ролан Гарос. Циципас разполага с огромен потенциал и ако го развие, може да постигне това, което прави Новак в момента“, сподели Навратилова.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новак

    6 0 Отговор
    Много наперен ходи. Докато не се сгъне лекичко и се поуспокои, трудно ще преминава през най-драматичните моменти в играта ненаказан.