Last news in Fakti

5 Август, 2021 22:03 4 857 15

ЦСКА разби Осиек в Европа! (ВИДЕО)

  • цска-
  • осиек-
  • лига на конференциите

Червените" спечелиха срещата с 4:2 на Националния стадион "Васил Левски"

ЦСКА разби Осиек в Европа! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА записа победа в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Червените" надвиха Осиек с 4:2 на Националния стадион "Васил Левски".

Играчите на Стойчо Младенов изцяло владееха инициативата и обезличиха съперника, но допуснаха лековато попадение в продължението на мача.

ЦСКА разби Осиек в Европа! (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Попаденията за "армейците" станаха дело на Мазику, Кери, Кайседо и Йомов. Така ЦСКА стана сериозен фаворит за класиране напред преди реванша, който е след седмица в Хърватия.

Старши треньорът на домакините Стойчо Младенов трябваше да предприеме промяна малко преди началото на срещата след като новото попълнение Йоан Баи се контузи на загрявката и на негово място се появява Георги Йомов, който направи много добър мач.

ЦСКА разби Осиек в Европа! (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Срещата започна с натиск на "червените". Първата възможност за домакините дойде в 9-ата минута, когато Греъм Кери стреля от малък ъгъл отляво, стражът изби. Последва корнер, след който Антов отправи точен удар с глава, но вратарят отново се намеси.

В следващите минути хърватите опитаха отговор, но подемът им беше доста за кратко. В 25-ата минута, Кери видя добре Йомов в наказателното поле, халфът му върна, но ирландецът не успя да си нагласи хубаво топката и стреля встрани.

ЦСКА разби Осиек в Европа! (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Три минути по-късно, Турицов центрира отдясно, от малък ъгъл към далечната греда, където Кайседо не успя от чиста позиция да засече с глава и да разстреля мрежата на гостите.

Само две минути по-късно "червените" поведоха. Юга спечели топката и намери Брадли Мазику, който напредна самостоятелно и навлезе в наказателното поле, отправяйки удар с десния крак за 1:0.

Девет минути по-късно, Йомов подаде малко по-силно на Турцов, но той почти от линията центрира в наказателното поле към Кери, който от задна греда вкара с глава за 2:0. Вихрушката от голове продължи.

ЦСКА разби Осиек в Европа! (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Само минута по-късно, Шкорич засече с глава от корнер и върна едно попадение за 2:1.

В 42-ата минута резултатът вече бе 3:1. Кайседо бе намерен отлично с центриране на Йомов отдясно и с глава нападателят се разписа за 3:1.

През втората част, темпото спадна. Осиек опита да измисли нещо в атака, но така и не успяваше да измисли нищо съществено пред вратата на Густаво Бусато.

В 50-ата минута Филолич се измъкна и стреля с глава към вратата на "червените", но стражът на домакините внимаваше и улови без особен проблем.

ЦСКА разби Осиек в Европа! (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 62-ата минута се стигна до нов шанс за "червените". Йомов напредна и навлезе в наказателното поле, защитата на гостите затвори играча, който все пак успя да подаде към Яник Вилдсхут, но ударът му не се получи.

В 74-ата минута домакините вкараха още едно попадение. Жорди Кайседо бе в основата на гола след като проби отляво и подаде към Георги Йомов, за който остана по-лесното - да отклони за 4:1.

В самия край на мача, Осиек върна едно попадение чрез Топчагич.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо Пд

    34 4 Отговор
    Наистина ЦСКА игра много силно, може би най-силния под ръководството на Маледонов в ЕКТ.
    Успех на всички в ЕКТ
  • 2 СОФИЯ

    27 5 Отговор
    ВПЕЧАТЛЯВАЩ ЦСКА!!!

    Коментиран от #9

  • 3 1916

    30 3 Отговор
    Браво чорбари
    ЦСКА разби надменните хървати
  • 4 Гуциту

    6 30 Отговор
    Ботия, бит! Пък вие разсъждавайте! САМО ЛЕВСКИ!

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Р.радев

    23 6 Отговор
    А двубоят на ФК говядо как завърши в евротурнирите?Питам за един приятел.

    Коментиран от #6

  • 6 Ланс Линк

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Р.радев":

    Играли са добре, но са нямали късмет
  • 7 аре баце

    20 4 Отговор

    До коментар #4 от "Гуциту":

    Да се опиташ да ни разясниш какво искаш да кажеш.Като на всеки лескар изказването на някоя миСЛА е много трудно разбираема за обикновените хора.Само ЦСКА.
  • 8 Локо фен

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гуциту":

    Еми вас като ви няма в Европа лошо е да се завижда .. но левскарите това ви е в кръвта
  • 9 ЦСКА

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "СОФИЯ":

    След като Ултрас момичето от Сектор Г, Ивет, преби Украинката за златото, нямаше съмнения как ще свърши мача на ЦСКА с Хърватите!

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Левски 1914

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "ЦСКА":

    На 09 09 2016 г цска ФАЛИРА преименувания Литекс обединен с Етрополе се казва цска ТИРЕ София. .

    Коментиран от #14

  • 13 Бурмата

    2 1 Отговор
    Честита победа! Нито Стойчо ми е симпатичен, нито играта ви е станала много по различна, но сте много по мотивирани. Стойчо е мотиватор, не треньор. А и вече е дърт за за тая работа.
  • 14 Подуянски ц......н

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Левски 1914":

    Динамо подуяне с кой ще играят
  • 15 Супата

    1 1 Отговор
    ТИЯ ОСИЕК БЯХА КАТО РАЗВАЛЕНА ПЛОЧА .АБСОЛЮТНА НУЛА ВСЕ ЕДНО БЯХА ПИЯНИ КОКОШКИ.И ПРИПОКА СЕ ВЬЗПОЛЗВА ОТ ТОВА.НО ИМА И ВТОРИ МАЧ.