Last news in Fakti

7 Август, 2021 12:27 1 383 0

Гуардиола призна: Манчестър Сити иска Хари Кейн

  • кейн-
  • гуардиола-
  • признание-
  • преговори-
  • интерес-
  • тотнъм-
  • манчестър сити

"Ще направим всичко възможно, за да може Хари да дойде при нас", заяви наставникът на "гражданите"

Гуардиола призна: Манчестър Сити иска Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че е „много заинтересован“ от възможността да привлече в състава си Хари Кейн от Тотнъм. Той предупреди „шпорите“, че ако не са готови да преговарят, то преговорите са приключили.

Кейн отчаяно иска да премине на „Етихад“ и директно информира ръководните фактори в Тотнъм, че иска да напусне, за да печели трофеи.

Предполага се, че президентът на Тотнъм Даниел Леви оценява капитана на английския национален отбор на около 160 милиона паунда, а Манчестър Сити е много малко вероятно да извади тази сума.

"Хари Кейн е изключително талантлив нападател и разбира се, ние сме много заинтересовани от възможността да го привлечем. Но ако Тотнъм не иска да го продаде... Разбира се, ние ще се опитаме“, сподели Гуардиола.

"Ако Тотнъм не иска да преговаря, то всичко е приключило“, добави мениджърът на „гражданите“.

"Ако в Тотнъм са склонни да преговарят, то много клубове биха искали да привлекат Кейн. Ние не правим изключение. Интересуваме се от него“, допълни Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА