Last news in Fakti

11 Август, 2021 01:00 2 227 1

Флоренци обмисля да смени Рома с Милан

  • флоренци-
  • рома-
  • милан-
  • трансфер

Преговорите между двете страни са в напреднала фаза

Флоренци обмисля да смени Рома с Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Европейският шампион с Италия от това лято Алесандро Флоренци е пред трансфер от Рома в Милан, твърди известният журналист Джанлука Ди Марцио. Според него преговорите между двете страни са в напреднала фаза.

"Росонерите" са се отказали да върнат отново Диого Дало под наем на "Сан Сиро", заради високата цена, която иска Манчестър Юнайтед и се се насочили към крайния защитник на "вълците". Флоренци се е съгласил да премине в Милан и дори се е разбрал за личните си условия, като остава само двата клуба да се договорят за финансовите параметри на сделката.

През миналия сезон Флоренци игра под наем в ПСЖ, а преди това изигра един сезон и с екипа на Валенсия в испанската Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    ФИФА УЕФА корумпираани са