Last news in Fakti

10 Август, 2021 13:47 1 685 0

Бивш играч на ЦСКА подписа с тим от Турция

  • санкаре-
  • цска-
  • гиренсунспор-
  • трансфер-
  • бъдеще-
  • кариера

Юнус Санкаре ще продължи кариерата си в Гиренсунспор

Бивш играч на ЦСКА подписа с тим от Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият халф на ЦСКА Юнус Санкаре премина в първодивизионния турски Гиренсунспор. Това бе обявено на официалния сайт на новака в турската Суперлига.

Французинът бе част от ЦСКА в началото на миналия сезон, като дори игра за „армейците“ в груповата фаза на Лига Европа. С червената фланелка 31-годишният Санкаре записа общо 23 мача, в които отбеляза 3 гола и направи 3 асистенции.

През последния зимен трансферен прозорец той премина в гръцкия гранд Панатинайкос, за който изигра само 11 мача, но в тях се разписа на три пъти.

Сега изигралият повече от 250 мача във френската Лига 1 Санкаре ще защитава цветовете на Гиренсунспор, който завърши на първо място във второто ниво на турския футбол през миналата година и сега ще мери сили с най-силните отбори в страната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА