Last news in Fakti

10 Август, 2021 13:57 1 183 0

От Байерн Мюнхен: Би било лудост, ако не следим Ерлинг Холанд

  • салихамиджич-
  • байерн мюнхен-
  • холанд-
  • лудост-
  • аматьори-
  • борусия дортмунд-
  • трансфер-
  • следене

"Той е топ играч, а също чувам, че е и страхотно момче", заяви Хасан Салихамиджич

От Байерн Мюнхен: Би било лудост, ако не следим Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич заяви, че клубът проучва възможността да привлече звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд.

"Той е топ играч, а също чувам, че е и страхотно момче. Той обаче е играч на Дортмунд. Шестдесет гола в 60 мача. Бихме били пълни аматьори, ако не го следим“, каза той в предаване по германския телевизионен канал „Sport 1“.

Според „Sky Germany“ би било много трудно за Байерн Мюнхен да се пребори с останалите клубове, желаещи норвежката голова машина.

Най-заинтересован сред тях е Челси. Победителят в последното издание на Шампионската лига е бил готов да предложи на Дортмунд трансферна сума плюс един измежду Тами Ейбрахам или Калъм Хъдсън-Одой в замяна за Холанд, но „жълто-черните“ са отказали подобна оферта.

"Всъщност нямам какво да кажа по този въпрос. Остават ми три години на договора и се наслаждавам на времето си тук. До вчера не бях говорил с моя агент в рамките на един месец - мисля, че имате отговора от него“, каза норвежката голова машина в края на юли и допълни: „Всъщност не ми пука твърде много за това. Това са много пари - надявам се, че това са само слухове. За да бъда честен, мисля, че това са много пари за един човек“.

Холанд вкара 41 гола за Дортмунд през миналия сезон и започна този с гръм и трясък. Той вкара хеттрик при победата с 3:0 срещу Вехен Вайсбаден в първия кръг от Купата на Германия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА