Last news in Fakti

12 Август, 2021 19:16 1 443 0

Манчестър Сити вади 150 милиона евро за Хари Кейн

  • кейн-
  • пари-
  • трансфер-
  • сума-
  • манчестър сити-
  • тотнъм

Той може да се превърне във второто ново попълнение на „Етихад“ това лято след сънародника си Джак Грийлиш

Манчестър Сити вади 150 милиона евро за Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Хари Кейн е едно от най-конвертируемите имена на трансферния пазар в момента. Нападателят на Тотнъм е все по-близо да трансфер в шампиона на Англия Манчестър Сити.

В опит да намери заместник на дългогодишния лидер на атаката – Серхио Агуеро, който премина в Барселона като свободен агент, „гражданите“ вече подготвят сума, близка до тази, която Даниел Леви иска за нападателя. Тя е 150 млн. евро. Информацията идва от авторитетния италиански журналист и специалист по трансферини сделки Фабрицио Романо.

Леви е съгласен да се раздели с голмайстора на своя отбор срещу 150 млн. паунда. Романо уточнява, че тази оферта ще важи само, ако Тотнъм пожелае да продаде Кейн.

Той може да се превърне във второто ново попълнение на „Етихад“ това лято след сънародника си Джак Грийлиш, който пристигна от Астън Вила за 100 млн. паунда. Ако се стигне до трансфер и на нападателя на „шпорите“, то Кейн ще стане най-скъпият трансфер в историята на Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА