Last news in Fakti

14 Август, 2021 05:14 1 372 0

Атлетико Мадрид с интерес към голмайстора на Фиорентина

  • влахович-
  • фиорентина-
  • нападател-
  • интерес-
  • атлетико мадрид

"Дюшекчиите" иска да привлекат Душан Влахович

Атлетико Мадрид с интерес към голмайстора на Фиорентина - 1
Снимка: БГНЕС

От Атлетико Мадрид силно желаят да привлекат звездата на Фиорентина Душан Влахович, пише Джанлука Ди Марцио. Според трансферния експерт испанският шампион подготвя оферта за нападателя в размер на 60 млн. евро с включените бонуси. От клуба са склонни да включат в преговорите и защитника Неуен Перес.

Така президентът на Фиорентина Роко Комисо ще трябва да реши дали да продаде 21-годишния сърбин, който през миналия сезон стана голмайстор на отбора с 21 попадения в 37 мача от Серия А. Ако се стигне до трансфер, потенциални заместници на Влахович на “Артемио Франки” са Джанлука Скамака от Сасуоло и Матеус Куня от Херта.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА