Last news in Fakti

17 Август, 2021 01:00 1 419 3

Джордън Хендерсън е много близо до нов контракт с Ливърпул

  • капитан-
  • ливърпул-
  • хендерсън-
  • договор-
  • удължаване

Смята се, че Хендерсън ще получи контракт за три години с опцията за още една на база изиграни срещи

Джордън Хендерсън е много близо до нов контракт с Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън е близо до подписването на нов дългосрочен договор с клуба, съобщава The Athletic. По-рано през лятото се появиха опасения, че той може да напусне "мърсисайдци", но след завръщането му от Евро 2020 разговорите се развиват благоприятно за клуба.

Смята се, че Хендерсън ще получи контракт за три години с опцията за още една на база изиграни срещи. Настоящото споразумение между двете страни изтича през следващото лято, а Ливърпул със сигурност не иска да изпусне своя капитан и най-дълго служещ футболист от настоящите в състава.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    някога у нас в БЪЛГАРИЯ имаше ФУТБОЛ сега е БИЗНЕС някога имахме ФЕНОВЕ а сега ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ
  • 2 0808

    2 0 Отговор
    .... този е крайно неприятна личност и слаб футболист...той и онзи от Тотнъм Каин (зная, зная, че Кейн, но за мен Каин) организираха у нас
    сценката, че уж сме се държали расистки на мача помежду ни.. какъв капитан е тоя който задмина Карагър по грубост и некадърност..
  • 3 ФънФън

    2 0 Отговор
    тоз поне е борбен и понякога вкарва, ама оня милнър направо е кръгла нула, смешник !!