Last news in Fakti

17 Август, 2021 13:26 1 116 0

Манчестър Сити ще се откаже от Хари Кейн, ако не го привлече до края на месеца

  • манчестър сити-
  • хари кейн-
  • тотнъм

До момента Сити официално отправи само една оферта за Кейн, която бе в размер на 100 милиона паунда

Манчестър Сити ще се откаже от Хари Кейн, ако не го привлече до края на месеца - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити ще се откаже от намерението си да привлече Хари Кейн, ако не успее да се сдобие с услугите му до края на настоящия трансферен прозорец. "Гражданите" ще направят всичко възможно, за да привлекат нападателя до 31 август, но ако не се споразумеят с боса на "шпорите" Даниел Леви, нямат да правят нови опити занапред, твърди "Дейли Мейл".

Причината затова е възрастта на футболиста. През следващото лято той вече ще е на 29 години. Желанието на Сити е след година да впрегнат усилия в осигуряването на подписа на млад и перспективен нападател като Ерлинг Халанд или Килиан Мбапе.

До момента Сити официално отправи само една оферта за Кейн, която бе в размер на 100 милиона паунда. Даниел Леви обаче иска 150 млн. паунда за правата на английския национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА