Last news in Fakti

17 Август, 2021 18:16 1 671 1

Треньорът на женския национален тим по волейбол: Искам като отбор да останем с трезви глави

  • национален отбор-
  • волейбол-
  • старт-
  • домакинство-
  • очаквания-
  • жени-
  • българия-
  • петков

"Вярвам, че домакинството в Пловдив ще е голям плюс за нас", заяви Иван Петков преди старта на европейското първенство

Треньорът на женския национален тим по волейбол: Искам като отбор да останем с трезви глави - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на женския ни национален отбор по волейбол Иван Петков даде последния си брифинг преди старта на европейското първенство в Пловдив. Утре България се изправя срещу Гърция от 20:30 часа в зала "Колодрума" в мач от група "B", в която са още Полша, Германия, Чехия и Испания.

"Имайки предвид, че сме домакини на толкова голям форум, отговорността е много голяма", призна селекционерът.

"Опитваме да се абстрахираме от еуфорията около нас. Разбира се - доколкото е възможно. Разбираме вниманието и отношението на хората. Очакванията са големи, а настроението - приповдигнато. Искам като отбор да останем с трезви глави. Ще покажем най-добрия волейбол, на който сме способни. Българската публика е много емоционална и ще ни помогне", продължи Петков.

"Вярвам, че домакинството в Пловдив ще е голям плюс за нас. Така щеше да бъде и във всеки друг български град. Феновете ни са доказали, че обичат волейбола. В Пловдив свикнаха със силните изяви на Марица в последните години. Надявам се, че настроението ще се пренесе и на европейското. За нас най-важен е следващият мач и настройвам отбора към него. Не искам да деля съперниците. Световната ранглиста е ясна и всеки знае кой до къде е стигнал. Няма смисъл аз да фаворизирам някой отбор", каза още Иван Петков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ала бала

    0 0 Отговор
    Ами спрете пиенето! Тия волейболистки пият повече и от Боби Михайлов. Нона Караджова да им назначат за тренъор да си пият заедно, не че тоя не пие, и той не е изтрезнявал от последния лагер.