Last news in Fakti

19 Август, 2021 01:00 1 782 0

Интер набеляза сина на Лилиан Тюрам

  • тюрам-
  • син-
  • борусия мьонхенгладбах-
  • интер-
  • трансфер

"Нерадзурите" търсят нов нападател и са се спрели на Маркюс Тюрам

Интер набеляза сина на Лилиан Тюрам  - 1
Снимка: БГНЕС

Интер е в търсене на нов нападател, след като продаде Ромелу Лукаку на Челси. “Нерадзурите” вече се подсилиха с ветерана Един Джеко, но искат да привлекат още един офанзивен футболист. Според Sky Sport Italia италианският гранд е влязъл в преговори с Борусия (Мьонхенгладбах) за Маркюс Тюрам. 24-годишният син на Лилиан Тюрам действа основно като ляво крило, но може да играе и отдясно, а и на върха на атаката, което се харесва на старши треньора на Интер Симоне Индзаги.

Маркюс Тюрам е роден в Италия по времето, когато баща му беше звезда на Парма. Той има договор с Борусия до лятото на 2023 година, а цената му е около 40 млн. евро. През миналия сезон французинът вкара 11 гола и направи 12 асистенции в общо 40 официални мача.

Аталанта също иска 40 млн. за Дуван Сапата, но предимството на Тюрам е, че е по-млад. Освен това, Сапата не може да бъде привлечен, преди Аталанта да си осигури негов заместник.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА