Last news in Fakti

19 Август, 2021 12:15 1 158 0

В Ливърпул се надяват да успеят да убедят Салах да подпише нов договор

  • ливърпул-
  • убеждаване-
  • салах-
  • договор-
  • преподписване-
  • оставане

Настоящият контракт на египтянина е до лятото на 2023 година

В Ливърпул се надяват да успеят да убедят Салах да подпише нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Ливърпул продължават да са оптимисти, че ще успеят да убедят звездата на тима Мохамед Салах да подпише нов договор, пише “Сънди Уърлд”. Настоящият контракт на египтянина е до лятото на 2023 година. Доста отбори обаче следят отблизо ситуацията около него и са готови да отправят оферти, ако се появи подходяща възможност. Самият играч също притесни шефовете, след като преди време заяви, че трудно би отказал на Барселона или Реал Мадрид.

Салах започна сезона по блестящ начин с гол и две асистенции за успеха с 3:0 над Норич. След мача агентът му Реми Абас Иса написа любопитен пост в Туитър: “Надявам се, че те гледат”. Най-вероятно това послание бе отправено към шефовете на Ливърпул.

Последните информации са, че двете страни ще седнат на масата за преговори до края на този месец. Клубът вече обвърза дългосрочно Фабиньо, Алисон, Ван Дайк и Александър-Арнолд. Скоро се очаква нов договор да подпише и Джордан Хендерсън. Така следващата стъпка на шефовете ще бъде именно да убедят и Салах да преподпише.

29-годишният футболист е на “Анфийлд” от 2017 година, когато бе привлечен от Рома. До момента той има 126 гола и 49 асистенции в 206 мача за клуба във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА