Last news in Fakti

21 Август, 2021 01:00 1 388 2

Депай: Между мен и Куман има химия

  • барселона-
  • депай-
  • химия-
  • състав-
  • съотборници-
  • отношения-
  • меси-
  • куман

"Разбира се, че съм разочарован от напускането на Лионел Меси", заяви нападателят на Барселона

Депай: Между мен и Куман има химия - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Мемфис Депай даде интервю за “Ел Периодико”, в което говори за пристигането си в клуба, за връзката си с феновете на каталунците, за Лионел Меси, за наставника си Роналд Куман и за престоите в предишните си отбори.

“Всички са много учтиви и ме улесниха. Жерард Пике много ми помогна, защото неговият английски език е добър. С Жорди Алба също се забавляваме много. Разбира се, и с Френки де Йонг и Сержиньо Дест, защото вече ги познавах. Струва ми се, че хората в съблекалнята са много приятни. Опитвам се да допринеса с нещо допълнително на терена, с нещо важно за отбора, както и с веселие в играта. Затова връзката ми с привържениците е невероятна. Това ме кара да се чувствам фантастично и дано да продължи. Ще давам всичко на терена, за да може хората да се наслаждават. Когато играя, аз усещам тяхната страст, и това е нещо, с което се идентифицирам, защото аз също се опитвам да играя по страстен начин.

Разбира се, че съм разочарован от напускането на Лионел Меси. Останахме без най-добрия футболист в света, а аз няма да имам възможността да играя с него. Загубихме много голове и асистенции, а също така и магия. Такъв е животът. Дали се запознах с него? Не, той дойде късно за подготовката заради Копа Америка и дори не успях да го поздравя. Може би ще успея да го направя, когато се срещнем в някой мач, не се знае. Знам какво иска Роналд Куман от мен и какво трябва да правя. Има химия между нас и това е много важно. За мен има нещо съществено и това е яснотата. Наставникът трябва да бъде ясен със своите играчи. Ако си директен, ще се опитам да направя това, което ми казваш, по най-добрия начин. Разбира се, аз съм играч, който понякога създава ситуации от нищото и затова се нуждая от свобода. Креативните футболисти винаги са свободни, най-вече в главата.

Периодът ми в Манчестър Юнайтед беше доста труден. Дори играчите не разбираха защо беше така. Пол Погба и Златан Ибрахимович ме питаха защо никога не играех. Дори не съм си и мислел, че кариерата ми ще приключи. Хората четат неща в пресата и може би понякога са оставали с впечатлението, че съм приключил за футбола, но в главата ми никога не съм стигал до този момент. Имаше отбори, които ме обичаха, защото знаеха за качеството ми. Когато в Лион ми дадоха важна роля, аз доказах своята стойност. Същото се случи и в националния тим. Това беше моята възможност да покажа, че мога да играя за големи отбори”, сподели Депай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    3 1 Отговор
    Ами вземете се. Вече е модерно.
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    2 1 Отговор
    Ами като има химия, вземете, че се изпляскайте...