Last news in Fakti

20 Август, 2021 18:17 1 208 0

Барселона предлага нов договор на Педри

  • барселона-
  • педри-
  • договор-
  • талант-
  • оферта-
  • задържане

Каталунците искат да задържат таланта си поне още четири години

Барселона предлага нов договор на Педри - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона подготвя нов изгоден договор на Педри, който ще го обвърже с клуба за поне още четири години, съобщават испанските медии. Очаква се контрактът да е с много по-добри финансови условия. 18-годишният играч иска да остане в клуба и е склонен да приеме предложението.

Откакто пристигна в Барселона Педри преживя забележителна година и половина. Той се утвърди като основен футболист в състава на “каталунците“ и взе участие в 51 от 52-те мача на тима през миналия сезон.

След това бе част от националните отбори на Испания за Евро 2020 и Олимпийските игри в Токио, където спечели сребърен медал.

Вестник “Mundo Deportivo” твърди, че “каталунците“ и Кралската испанска футболна федерация са споразумели, полузащитникът да бъде освободен от предстоящите мачове на националния отбор през септември, за да получи почивка от две седмици.

Педри изигра рекордните 73 мача за една календарна година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА