Last news in Fakti

21 Август, 2021 18:23 2 923 8

Сираков с първи коментар след оставката на Живко Миланов

  • наско сираков-
  • левски-
  • живко миланов

Младият наставник на "синия" отбор подаде оставка веднага след загубата с 1:3 от Ботев (Пловдив) вчера

Сираков с първи коментар след оставката на Живко Миланов - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира треньорския пост в "синия" клуб. Вълка разкри, че Управителния и Надзорния съвет ще бъдат свикани във възможно най-скоро, за да бъде обсъдена подадената от Живко Миланов оставка.

"Ще съберем по най-бързия начин Управителния съвет и Надзорния съвет. Ще ги запозная с решението на Живко, тогава ще има решение и ще излезем със становище от клуба", каза Сираков пред bTV.

Миланов подаде оставка веднага след загубата с 1:3 от Ботев Пловдив вчера - четвърта за "Левски" в петте мача на тима от началото на сезона в efbet Лига. "Той, нормално, е под въздействие на емоциите. Аз го разбирам и му влизам в положението. На този етап остава начело", коментира още Сираков и допълни, че няма яснота дали Миланов ще изведе отбора в следващия мач.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шано

    6 0 Отговор
    Насо познай точния резултат

    Коментиран от #2

  • 2 Обаче

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шано":

    ... в Русия за денонощие са изгасени 78 пожара.
  • 3 Мимч

    13 0 Отговор
    Ти го разбираш,но какво разбираш по точно,вижда ти се че малко сте паднали и искаш да наредите 13 загуби за сезона ли.Не виждаш ли ,че натам вървят нещата и публика вече няма да има ,а и пари повече да снасяме,все едно за умрял човек.Много сте неадекватни,все след дъжд качулка действате...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Левскар

    10 0 Отговор
    Ти го разбираш, но ние феновете тебе не. Както и да е ти никога не си се интересувал от нас освен за пари.
  • 6 Другия с коня

    14 3 Отговор
    Живко Миланов знае какво означават думите Чест,Достойнство,Отговорност ...Тръгнал от Нищото- от Най- голямата Мизерия в квартала - с баща алкохолик с месеци без ток в дома им до начело на Левски...Пожелавам му успехи като треньор и подкрепа от Феновете....Само Левски!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 антрашпиц

    1 0 Отговор
    А ве,туй Левскиту на кое място у класирането е....то много загуби,много погроми...