Last news in Fakti

22 Август, 2021 18:50 1 482 1

Тотнъм излъга Уулвс при завръщането на Нуно Санто на “Молиню”

  • тотнъм-
  • уулвърхемптън-
  • 1:0-
  • английска висша лига

Единственото попадение в мача бе дело на Деле Али от дузпа в деветата минута

Тотнъм излъга Уулвс при завръщането на Нуно Санто на “Молиню” - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Тотнъм записа втора победа от старта на сезона и тя отново бе с 1:0. Този път лондончани спечелиха при гостуването си на Уулвърхамптън при завръщането на Нуно Еспирито Санто на стадион “Молиню”.

Единственото попадение в мача бе дело на Деле Али от дузпа в деветата минута. Хари Кейн за първи път този сезон бе в групата на “шпорите”. Капитанът на Англия влезе в игра в 72-ата минута на мястото на Хюн-Мин Сон. Той имаше шанс да се разпише, но вратарят на домакините удара му.

Уулвс имаше предимство в определени периоди от срещата, но така и не вкара гол във втори пореден мач и записа втора загуба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дистрибутора

    3 4 Отговор
    То и тех некой ги е излъгал, че стават за топ 5 на Англия ама ей ма на