Last news in Fakti

23 Август, 2021 13:26 6 254 2

Наско Сираков води преговори с нов треньор за Левски

  • наско сираков-
  • треньор-
  • левски-
  • петър ганев-
  • живко миланов

Факт е, че приехме оставката на Живко Миланов

Наско Сираков води преговори с нов треньор за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на НС на Левски Петър Ганев коментира последните събития в клуба и решението на Живко Миланов да се оттегли от поста на старши треньор. Ганев разкри още, че лично мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков се заел със задачата да преговаря за нов треньор.

„Факт е, че приехме оставката на Живко Миланов. Той беше категоричен в своето решение. Всички бяхме единодушни, не можем да го правим жертва, насила да го държим. Благодарим му всички. Понесе отговорността и негативи, но не е само той виновен. Трябваше да уважим решението му“.

„Нещата са динамични, нека изчакаме няколко дни, надявам се да има развитие скоро. Рано е да даваме по-реална информация. Разговорите почнаха от днес. Наско Сираков ги води преговорите“.

„Не мисля, че такива лични неща биха били в основата. Състоянието на клуба и какво може да покаже в средносрочна рамка и възможности е основната тема. И каква би била визията на треньора. Не мисля, че фокусът ще са личностни взаимоотношения, а Левски ще е на водещ план. Хората в клуба поставят Левски над личните неща. Наско е силната фигура и логично той води разговорите“, заяви Ганев.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дико

    6 5 Отговор
    ВРЕМЕ Е КЛУБА ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО . АПОСТОЛА НЕ ЗАСЛУЖАВА ИМЕТО МУ ДА СЕ СПОМЕНАВА ПО ПОВОД НЕСПОЛУКИТЕ НА СПОРТНИ КОЛЕКТИВИ , РЪКОВОДИТЕЛИ И ЗАРАДИ ПАРИ .
  • 2 палячо

    3 2 Отговор
    Любо Пенев-супата е свободен.