Last news in Fakti

24 Август, 2021 15:07 5 558 5

Хабиб Нурмагомедов в извинение: Имам много близки отношения с афганистанците

  • хабиб нурмагомедов-
  • нурмагомедов

"Надявам се, че ще ми простят, ако съм ги обидил", заяви дагестанецът, връщайки се към свое изказване за Афганистан от миналата седмица

Хабиб Нурмагомедов в извинение: Имам много близки отношения с афганистанците - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Преди няколко дни Хабиб Нурмагомедов се изказа за случващото се в Афганистан. Той беше доста ядосан на медиите, които искаха от него да коментира това, което се случва там. "The Eagle" се разграничи от талибаните и сподели, че нищо не ги свързва.

В ислямската религия мюсюлманите се водят братя, а Нурмагомедов се отрече от тях. Вълна от обиди и хейт се изля по Хабиб в неговия акаунт в социалните мрежи от стотици представители на Афганистан.

Думата е като камък и когато я кажеш, тогава няма как да си я върнеш. Явно Хабиб е осъзнал, че е сбъркал и пред медиите в Русия реши да се извини на своите фенове и приятели от Афганистан.

Ето какво сподели Хабиб по темата с Афганистан, където има доста напрежение в момента:

"Просто не исках да засягам политиката. Реакцията? Tя беше наистина бурна от моите фенове. Преосмислих отговора си. Казах погрешно тогава, че не ме засяга. Имам много близки отношения с афганистанците.

Недалеч от Сан Хосе (САЩ), където тренирах дълги години, има град с най-голямата афганистанска общност извън Афганистан. Освен това имам много приятели, близки хора от Афганистан.

Отговаряйки на този въпрос, имах предвид, че не искам да коментирам политическата ситуация. Надявам се, че ще ми простят, ако съм ги обидил. Не се срамувам да им се извиня, защото всеки може да сгреши".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андон Андонов

    13 1 Отговор
    Колко ,,близки,,?

    Коментиран от #2

  • 2 Един

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Андон Андонов":

    21 см.
  • 3 само да уточни

    18 3 Отговор
    за кои точно афганистанци става въпрос, че там са десетки племена, някои още живеят в 19-ти век в пещерите на тора бора, и освен да водят партизанска война не умеят нищо друго или казано с други думи са откровени терористи, не че ме интересува, но питам за един приятел.
  • 4 Ханс

    2 0 Отговор
    Поради липсата на решителност на янките, тия козоебци още съществуват. Трябваше още 2003 та да ги напоят с ядрени бомби и да оформят Афганистан като паркинг. Още да им пляскам, ама те....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.