Last news in Fakti

24 Август, 2021 18:21 2 660 2

Легенда: Макгрегър е загубил част от уменията си!

  • конър макгрегър-
  • мма-
  • сен пиер

Трябва да прекара повече време в клетката, за да намери себе си, смята Сен Пиер

Легенда: Макгрегър е загубил част от уменията си! - 1

Легендата Джордж Сен Пиер вярва, че Конър Макгрегър е загубил част от своите умения заради своята неактивност, пише mma.bg. Макгрегър се представя много слабо в последните години и печели само 1 от последните си 5 битки в бойните спортове.

"The Notorious" беше безкомпромисен в клетката и успя да спечели титлите в категория перо и лека категория. Той беше на върха и направи много милиони. Макгрегър влезе в бокса с гръм и трясък и загуби от Флойд Мейуедър, но изкара 100 милиона долара.

Конър отсъства от клетката цели 3 години и се завърна през 2018 година, но загуби от Хабиб Нурмагомедов. Макгрегър почива година и половина и в началото на 2020 година победи Доналд Серони с нокаут.

Тази година голямата звезда на UFC инкасира две поредни загуби от Дъстин Порие. Преди месец Конър си счупи крака в трилогията с Порие и сега се възстановява. Макгрегър е категоричен, че ще се завърне в ММА.

Сен Пиер има огромен опит в играта и смята, че Макгрегър не трябва да приема 4-та битка с Порие. Джордж съвества Конър да се бие с Нейт Диас при завръщането си или с боец, който има различни умения от тези на Порие.

Ето какво още сподели Сен Пиер по адрес на Макгрегър:

"Конър Макгрегър е много горд боец. Ако аз съм на мястото на неговия мениджър, тогава няма да искам моя клиент да се бие с този, който го победи в последната му битка.

Няма да искам да се бие за 4-ти път в завръщането си срещу Дъстин Порие. По всичко личи, че Порие намери цаката на Макгрегър.

Конър трябва да приеме битка с друг боец. Мисля, че трябва да се бие с Нейт Диас или друг боец, който е с различен стил от този на Порие.

Стиловете правят битките и мисля, че точно сега Порие знае как да бие Макгрегър. Конър беше аут от играта дълго време.

Той трябва да прекара повече време в клетката, за да намери себе си. По всичко личи, че той е загубил част от своите умения заради неактивността си."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    3 2 Отговор
    Този който и когато да го бие дето го види няма да сгреши
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    0 0 Отговор
    Ирландецът загуби голяма част от уменията си,
    само устата му остана все така голяма...