Last news in Fakti

25 Август, 2021 09:52 2 176 1

Левски трепери за халф преди мача с Берое

  • симеон славчев-
  • левски-
  • берое-
  • контузия

Стражът Николай Михайлов също не тренира в понеделник, но от вчера е на линия и се очаква да изведе Левски с лентата срещу заралии

Левски трепери за халф преди мача с Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Левски Симеон Славчев не взе участие във вчерашната тренировка на отбора. Бившият национал е болен и е под въпрос за мача в събота на “Герена” срещу Берое. Славчев си отбеляза автогол при загубата с 1:3 от Ботев (Пловдив) в отминалия кръг.

Стражът Николай Михайлов също не тренира в понеделник, но от вчера е на линия и се очаква да изведе Левски с лентата срещу заралии.

Двубоят срещу Берое със сигурност пропуска получилият червен картон в последния мач Патрик-Габриел Галчев. Под въпрос е Христофор Хубчев, който продължава да се възстановява от контузия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тънко

    0 0 Отговор
    2-0 за Берое...