Last news in Fakti

27 Август, 2021 19:26 5 349 18

Обратът е факт! Кристиано Роналдо подписа с Манчестър Юнайтед

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • завръщане

Припомняме, че португалската суперзвезда трябваше да премине в Манчестър Сити

Обратът е факт! Кристиано Роналдо подписа с Манчестър Юнайтед - 1
Колаж: MANUTD.COM

От Манчестър Юнайтед изненадващо бързо обявиха трансфера на Кристиано Роналдо, който пристига от Ювентус. Така той се завръща на “Олд Трафорд”, след като беше част от английския гранд между 2003 и 2009 година.

Припомняме, че португалската суперзвезда трябваше да премине в Манчестър Сити, но нещата се обърнаха за часове, след като "гражданите" се отказаха от вече бившия нападател на Юве.

“Манчестър Юнайтед е щастлив да потвърди, че клубът постигна споразумение с Ювентус за трансфера на Кристиано Роналдо, като предстоят споразумение за лични условия, издаване на виза и преминаване на медицински прегледи. Кристиано, петкратен носител на “Златната топка”, досега е спечелил над 30 големи трофея в кариерата си, включително пет титли от Шампионската лига и четири от Световното клубно първенство, седем титли на Англия, Испания и Италия, както и Европейското първенство с родната си Португалия.

В първия си престой в Манчестър Юнайтед той отбеляза 118 гола в 292 мача. Всички в клуба гледат напред към приветстването на Кристиано в Манчестър”, се казва в официалното изявление на клубния сайт.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руналдо Гучи

    2 21 Отговор
    Асам Ром
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ман. Юн.

    58 2 Отговор
    Хубави времена бяха едно време, когато и Бербатов играеше с него в Манчестър Юнайтед, но целият отбор беше много силен, а треньора беше Съра. Още помня финта на Бербатов преди да излезе топката и подаде на Роналдо за гол.

    Коментиран от #7, #13

  • 4 Насо Раев

    28 7 Отговор
    Жалко че не предпочете нас, той губи, ей сега ще дойде и бай Мъри Стоилов идеолог на световния футбол и носител на златната пот ка.

    Коментиран от #6

  • 5 👽Асгард👽

    45 8 Отговор
    Достойно решение за Роналдо и страхотен бонус за Юнайтед!!! Така беше редно да завърши Великото пътешествие на този титан на играта!!! Там от където реално започна! Фен съм на Реал , но много се радвам за този трансфер !!! Успех !

    Коментиран от #17

  • 6 Буха ха

    23 4 Отговор

    До коментар #4 от "Насо Раев":

    Мъри не е толкова тъп да се върне в обора. Никога повече няма да го видите на говеждия стадион, търсете треньор от Бангладеш.
  • 7 Помним го

    5 21 Отговор

    До коментар #3 от "Ман. Юн.":

    на скамейката.

    Коментиран от #8

  • 8 Фактът

    13 2 Отговор

    До коментар #7 от "Помним го":

    , Завистта не е добър съветник! Пусни тубата ,там има много клипове на Бербатов.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Имаше и виц за Бербатов

    6 4 Отговор
    Деца играят футбол пред блока приближава се Бербатов и ги пита:
    - Момчета може ли да поиграя с вас?
    - Разбира се че може ей там е пейката.
  • 11 Велик

    9 4 Отговор
    Велик Манчестър Юнайтед, велик Кристиано Роналдо !!! Добре дошъл в най-великия отбор в света, Шампионе !!!
  • 12 В е л и к и я

    6 2 Отговор
    Интересен е фактът че когато Бербатов и Роналдо играеха в Юнайтед нашето момче беше с по голям рейтинг между феновете и на Роналдо това изобщо не му харесваше ....И трябваше да се върне отдавна в Юнайтед вместо да ходи в Ювентус ...!
  • 13 456

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ман. Юн.":

    А аз помня финала за КЕШ 99-2000.Манчо срещу Байерн. 👍😂Какво шоу беше....
  • 14 Абе умен съм ве

    8 5 Отговор
    Най-накрая се махна от тия раираните некадърници, които 3 сезона ги носи на гърба си. Правил бил малко асистенции - ами тия мизерници, ако не пропускаха поне едно стопроцентово положение на мач (често и на празна врата), щеше да е номер едно и по асистенции. Сега ще играе освободено и без напрежение и като нищо да възстанови и чудовищните си голови статистики.
  • 15 Аха

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Тубата":

    Флегматичен? А може би това беше и красотата в играта му. Впрочем футболът не е само бегане, има още няколко важни паказатели, по които направо си убиваше конкуренттите.

    Коментиран от #16

  • 16 В е л и к и я

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Аха":

    Точно този уж флегматичния му трябваше на Съра на финала с Барселона , да им бави играта да държи топката и да им обърка бързия стил на игра ... а и можеше да вкара някой гол с глава .. Даже само за това трябваше да играе целия отбор , само центрирания в наказателното поле а не да се надиграваш по земя с Барселона ... Това е смешно но Съра не го проумя ...!
  • 17 Cr7

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "👽Асгард👽":

    Ще мачкаме
  • 18 МАН Ю

    3 3 Отговор
    Най-накрая Рони се върна знаех си, че все някой ден щеше да се върне,той е нашето момче,САМО РОНАЛДО И GGMU