Last news in Fakti

27 Август, 2021 21:33 2 468 6

Треньорът на ЦСКА 1948 подаде оставка

  • мирослав миндев-
  • цска 1948-
  • оставка

"Момчетата се бориха, но не се получи. Казвам тук пред вас, че си подавам оставката“, обяви Мирослав Миндев непосредствено след загубата от Славия

Треньорът на ЦСКА 1948 подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев обяви, че подава оставката си, след като "червените" загубиха с 1:2 срещу Славия. Специалистът не искаще да се оправда, но отново изтъкна неопитността на неговите състезатели в ключовите моменти.

„Вече не знам какво да кажа. Не искам да звучи като оправдание, но във всеки мач трябва да се справяме с контузии, картони, форсмажорни обстоятелства и т.н. Грешки на неопитни играчи. Не искам да упреквам само един, но е факт. Момчетата се бориха, но не се получи. Казвам тук пред вас, че си подавам оставката“, започна бесният наставник.

„Всеки път започваме с гол пасив още в ранните минути на мача. Трябва да се справяме с малшанс, с контузии и липса на хора. Започва да звучи като оправдание. Аз съм виновен и затова ще си ходя. Ще говоря с ръководството, но едва ли ще си променя решението“. Завърши Миндев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Стою касапина

    23 2 Отговор
    Пич, бягай от там. Тия са ментаци. По-добре иди в Левски. На голям зор са. Никой не им се връзва. Чат пат ще вземаш заплата, но кусури няма да ти намират. Ще изкараш поне половин година, а може и повече.

    Коментиран от #5

  • 2 Ввв

    12 0 Отговор
    От цеко чеп за звле не става само като му видиш лицето,разбираш,че тоя човек не е наред с ъкъла.брат му боянчо е още по зле
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 7777

    3 1 Отговор
    На тоя Мунчо цеката му липсва човек който да селектира футбалери,да вземе Мето Томанов
  • 5 Левски 1914

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Стою касапина":

    Тези от Ловеч са МЕНТЕ дето са обединени с Етрополе. Този отбор си извървя ЧЕСТНО пътя от В група , а не като вас далавера и нова лига специално за ТИРЕТО то Микре.

    Коментиран от #6

  • 6 Бай Стою касапина

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Менте си ти бе шушон. Пиеш антидепресантите с бира и мозъкът ти се обърква. Затова и пишеш небивалици. Крайно време е някой да се погрижи сериозно за теб. Явно сам не можеш.