Last news in Fakti

31 Август, 2021 13:44 1 901 3

Солскяер: Нямам достатъчен набор от думи, за да опиша Кристиано

  • оле гунар солскяер-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед

Той е не просто величествен играч, ами и прекрасен човек

Солскяер: Нямам достатъчен набор от думи, за да опиша Кристиано - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер говори за официалното привличане на Кристиано Роналдо. Договорът на португалеца ще бъде за две години.

"Нямам достатъчен набор от думи, за да опиша Кристиано. Той е не просто величествен играч, ами и прекрасен човек. Притежава желанието и възможностите да играе на топ ниво за толкова дълъг период от време. За да постигнеш това, трябва да си много специален.

Няма две мнения, че ще продължи да ни впечатлява. Неговият опит ще бъде безценен за младите ни футболисти. Фантастично е, че Кристиано се завръща у дома".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    7 0 Отговор
    ВЕЛИК !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Valdano

    0 0 Отговор
    Нямаш думи,щото нямаш интелект.