Last news in Fakti

3 Септември, 2021 10:32 1 706 0

Лацио се насочва към носител на ШЛ с Челси

  • давид луис-
  • лацио-
  • челси

Очаква се „орлите“ съвсем скоро да обявят трансфера на Давид Луис

Лацио се насочва към носител на ШЛ с Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Давид Луис ще облече екипа на Лацио съвсем скоро, съобщават медии на Ботуша. Бившият бранител на Челси и Арсенал в момента е свободен агент, след като неговият договор с Арсенал изтече по-рано през лятото и не бе подновен.

Във вторник сутринта наставникът на „орлите“ Маурицио Сари и президентът Клаудиу Лотито са обсъдили идеята за подписа на 34-годишния защитник, който се познава отлично с опитния наставник при взаимния им престой в Челси.

Интерес към Давид Луис има и от страна на Фламенго, но той е изявил желание да продължи кариерата си в Европа. В следващите няколко дни се очаква официалното изявление от Лацио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА