Last news in Fakti

3 Септември, 2021 16:32 1 383 1

Луис Енрике размаха среден пръст срещу деца

  • енрике-
  • испания-
  • швеция-
  • среден пръст-
  • деца-
  • семейства-
  • фенове

Наставникът на Испания се забърка в голям скандал

Луис Енрике размаха среден пръст срещу деца - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике се забърка в скандал след мача с Швеция снощи, загубен от Ла Фурия с 1:2. Според журналистката Фрида Нордстранд от TV4, той е размахвал среден пръст към трибуната, където са били няколко семейства с деца. "Той беше толкова раздразнен и ядосан", казва Нордстранд.

Александър Исак и Виктор Клаесон вкараха головете за първата победа на Швеция срещу Испания от 2006-а година насам. Това беше и първата загуба на Испания в квалификациите за световно първенство от 28 години. Поведението на Луис Енрике беше провокирано от мъж от официалната ложа на стадиона в квартал Солна, който му извикал: "Енрике, върви си в къщи!".

Бившият нападател явно е очаквал или е познавал вербалния агресор и без да му мисли много-много се обърнал към централната трибуна и показал и размахал среден пръст. "Според мене, това беше испански привърженик, който беше забелязан от всички хора в щаба на Испания. И предвид факта, че Енрике направи неприличния жест от техническата зона, в която се намира, напълно е възможно УЕФА да наложи наказание. Сега предстои да видим дали е описано в доклада на делегата", казва още репортерката на TV4. "Но ние всички бяхме изумени от светкавичната му реакция, както и от факта, че това беше семейният сектор на стадиона", казва още журналистката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма

    5 0 Отговор
    работа