Last news in Fakti

11 Септември, 2021 13:07 7 520 11

Изтече гол фотос на бивша шампионка в UFC. Тя не се притеснява (СНИМКА)

  • джесика андраде-
  • гола снимка-
  • голи снимки

Джесика Андраде очаквала, че ще стане нещо такова и не се притеснява от това

Изтече гол фотос на бивша шампионка в UFC. Тя не се притеснява (СНИМКА) - 1
Снимка: Instagram

Бившата шампионка на UFC Джесика Андраде не се притеснява от голите ѝ снимки, които изтекоха в интернет. 29-годишната бразилка реши да си направи акаунт в OnlyFans преди известно време, пише mma.bg.

Причината бил съвет от нейната съпруга Фернанда Гомес, която искала да правят допълнителни пари. Явно Андраде е пратила голи снимки на неподходящ човек, който си е платил за тях, а след това ги е пуснал в интернет пространството.

Изтече гол фотос на бивша шампионка в UFC. Тя не се притеснява (СНИМКА)

Джесика очаквала, че ще стане нещо такова и не се притеснява от това. Тя дори смята, че е забавно, защото правили мемета по случая. Андраде ще се завърне в клетката в края на месеца, за да се бие със Синтия Кавлио в Лас Вегас.

Пред медиите Андраде реши да говори за OnlyFans и изтеклите снимки. Ето какво каза тя:

Не бях ядосана, защото си представях, че ще стане. Това се е случвало и на други бойци. Не съм ядосана, защото знаех, че това може да се случи. Сега съм на 30 години и тялото ми няма да изглежда добре в бъдеще. Наслаждавайте се, докато е хубаво.

Използвайте ги сега, докато не изчезнат. Забавно е, защото хората направиха доста мемета. Щеше да е различно, ако бяха направили снимките против волята ми. Тези снимки бяха за един човек, но не всички са искрени. Не знаеш сърцето и природата на даден човек и това се случи.

Пак ще правим снимки, но за точните хора и по точния начин. С парите от "OnlyFans" платих за колата и наема за 7 месеца напред. Не съм използвала парите от последната ми битка. С парите от "OnlyFans" покрих сметки в Бразилия.

Хубаво е да видиш, че парите все още са в банковата ти сметка. Снимките изтекоха, но това са само 4 или 5 такива. Хората смятат, че "OnlyFans" е порно, но този сайт е повече от това. Показваш неща от ежедневието, от битките и съм много щастлива със сайта.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момче ли си

    36 1 Отговор
    Какво ли си

    Коментиран от #2, #7

  • 2 УЖАС

    32 3 Отговор

    До коментар #1 от "Момче ли си":

    ПО ХОРМОНИ СЪМ МОМЧЕ, ПО ПОЛ ГОСПОДЕН СЪМ МОМИЧЕ. ПО ГЛАС СЪМ МОМЧЕ, ОТ ХОРМОНИТЕ ДЕТО МА ТЪПКАХА ЗА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ СЪМ МОМЧЕ. АБЕ ХОРМОНОФРОДИТ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПЕЕВ

    35 0 Отговор
    КАКВО Е ТОВА КВАДРАТЧЕ,НЕМОЖИМ ДА ВИДИМ ПОЛА.
  • 5 Скрили са й

    21 1 Отговор
    Пениса.
  • 6 ддд

    14 0 Отговор
    тая си е направо шампион
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Абе

    6 0 Отговор
    Ако това е снимката, тая има много високо мнение за тялото си
  • 9 Жендррр

    8 0 Отговор
    Добре,че е цензурирано,щях да ослепея.

    Коментиран от #10

  • 10 Pompev 🇧🇬✔️

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Жендррр":

    А защо,тя има хубаво тяло бе,ама е лесбийка
  • 11 юначен страх

    0 2 Отговор
    .......а на мис Бикини , чекнеща се пред вожд Бойчо ?