Last news in Fakti

15 Септември, 2021 18:16 1 343 6

Екипът на Бербатов излезе с препоръки и критики към БФС

  • димитър бербатов-
  • екипът на димитър бербатов-
  • бфс-
  • отворено писмо-
  • конгрес

Това стана посредством разпространено отворено писмо

Екипът на Бербатов излезе с препоръки и критики към БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Екипът на Димитър Бербатов изпрати отворено писмо до футболната общественост относно организирането на предстоящия извънреден конгрес.

Ето какво се казва в писмото:

"Тъй като правилата за провеждане на конгреса и за избор на президент и изпълнителен комитет трябва да се вземат от изпълнителен комитет, а БФС няма време да организира такъв в допустимите срокове преди конгреса, тези дни, а може би дори днес, ще бъде свикано изпълнително бюро, за да вземе тези решения!

А тези правила за провеждане на конгреса да бъдат одобрени впоследствие на бъдещо заседание на изпълнителния комитет, точно преди конгреса на 12 октомври.

Въпросните правила за провеждане на конгреса са за това:

Как да се гласува - гласуване при спазване тайната на вота;

С каква бюлетина да се гласува - интегрална;

Къде да се гласува - в урните пред делегатите, а не в тъмните стаички;

Кандидатите за президент трябва да бъдат допуснати вътре в залата от самото начало, медиите да бъдат допуснати и да отразяват целия конгрес, делегатите и кандидатите за президент да имат право да се изкажат на самия конгрес.

Да се подпише договор и запази Зала 1 на НДК, което още не е направено!

Да се запази и плати хотелът за всички делегати, които идват на конгреса!

Тъй като БФС тези дни призова за честно провеждане на конгреса, сега е моментът да покажат че го мислят наистина. Надяваме се всички ние да станем свидетели на точно това и взетите решения от изпълнителното бюро да бъдат точно такива.

Ако в близките дни има интензивно подаряване на топки, ако има събиране в ресторанти и вечери с музикално оформление и други подобни екстри, отборите просто да обърнат внимание на факта, че това винаги се случва точно преди конгреси, а през останалото време сякаш не съществуват за БФС!

Надяваме се да не ставаме повече свидетели на поредните подмолни игри, както вчерашните, с искане от БФС съдът да спре конгреса с ограничителна мярка, което не беше уважено, разбира се!

Нека най-накрая се даде шанс на отборите да направят своя личен избор кой да бъде избран за президент на БФС!

Екипът на Димитър Бербатов

София, 15 септември 2021 г."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    8 10 Отговор
    Берболина започна да се разпорежда :) Не е ли малко рано родоотстъпници, отказали се от националния отбор, да дават нареждания :)
  • 2 Люлин 5

    5 10 Отговор
    А бе прав е Венци Стефанов, че Бербатов не е допринесъл нищо за БГ футбола, а иска да управлява. Използваха националния да ги вземат от чужбина, а след това се отказват от националния отбор. На такива трябва да им се отнема гражданството, а не да искат постове в БФС.
  • 3 Presian

    8 5 Отговор
    Той не се е отказал от България, а от управлението на футбола в Родината.По времето на това ръководство да сме постигнали нещо значимо?

    Коментиран от #4

  • 4 Хуан

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Presian":

    Не ми обяснявай от какво се е отказал. Все пак и ние сме гледали и чели за неговите начинания. Нямаме постижения, защото футболистите ни са некадърни. Не може само БФС да е виновно. Когато футболарите взимат големи заплати в Германия, Англия, Шотландия, Турция и т.н. мислиш ли, че ще се раздава за националния? Това е проблема на БГ футболистите. Мислят се за полубожества, като вземат големи заплати. Гледал съм ги как се разхождат по Националните стадиони. Недей хвърля вината върху Лечков, Костадинов, Михайлов и др., които имат постижения с националния отбор, а не като тези некадърници.
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 4 Отговор
    Бербо, познаваме те. Нямаш шанс.
  • 6 реален

    0 1 Отговор
    Време е за промяна!!! Стика с тези комунистически ръководители!!!