Last news in Fakti

15 Септември, 2021 19:19 1 474 0

Президентът на Ла Лига отправи тежко обвинение към ПСЖ

  • хавиер тебас-
  • ла лига-
  • псж

"Реал Мадрид никога няма да стане ПСЖ, защото ПСЖ са мошеници", каза Тебасс

Президентът на Ла Лига отправи тежко обвинение към ПСЖ - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Президентът на Ла Лига - Хавиер Тебас, нападна ПСЖ за големите разходи, които прави и вдъхна кураж на испанските грандове.

"Вече казах, че испанският футбол не е счупен. Нито Реал, нито Барселона. Вярвам, че Реал се справи с пандемията по-добре от другите, като положи големи усилия в деня на съкращаването на заплатите. И сега Реал Мадрид може да се държи както си иска", заяви Тебас.

"Реал Мадрид никога няма да стане ПСЖ, защото ПСЖ са мошеници. Техните заплати достигнат почти 600 милиона евро и това е неприемливо. Нещо повече, Реал не е държавен клуб, така че това е невъзможно за тях", каза Тебас.

Както е известно, ПСЖ се управлява от държавния инвестиционен орган на Катар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА