Last news in Fakti

16 Септември, 2021 18:14 1 570 0

С тези играчи Лейкърс няма право на грешка

  • ла лейкърс-
  • лейкърс-
  • лос анджелис лейкърс-
  • кармело антъни

"Всички в Лейкърс сме амбицирани да вдигнем титлата", заяви новото попълнение на тима Кармело Антъни

С тези играчи Лейкърс няма право на грешка - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс направи звездна селекция. „Езерняците“ привлякоха в състава си Кармело Антъни, Ръсел Уестбрук и Антъни Дейвис. Леброн Джеймс остана в тима и определено в Лейкърс са пределно мотивирани да триумфират с титлата в НБА.

Това призна и самият Кармело Антъни, според когото с играчи от подобен ранг „ангелите“ нямат право на грешка.

„Събрахме страхотен отбор. Виждате, че като имена разполагаме с огромен потенциал. Да, някои хора казват, че вече сме ветерани и това сигурно е така, но имаме безценен опит, който ще ни помогне много. Всички в Лейкърс сме амбицирани да вдигнем титлата. Аз не си правя илюзии, че ще е лесно, но имаме всички шансове. Очаквам изключително оспорван сезон, защото всички отбори се подобряват и развиват. Смятам, че ни очаква един от най-интригуващите сезони в националната баскетболна асоциация“, каза Антъни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА