Last news in Fakti

17 Септември, 2021 20:52 2 032 5

Във Враца се надъхват за мача с ЦСКА

  • ботев враца-
  • цска-
  • ботев враца - цска-
  • efbеt лига

"ЦСКА е исторически най-неудобният съперник за Ботев Враца", отчитат врачани

Във Враца се надъхват за мача с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

В Ботев Враца очакват с оптимизъм предстоящия мач срещу ЦСКА от 8-ия кръг на efbet Лига. Според домакините "червените" не се представят добре в последните мачове и са амбицирани да се възползват от това. Освен това врачани се надяват да запишат исторически сезон с победи над Левски и ЦСКА.

Ето какво написаха в официалната страница на Ботев Враца:

"Голямо предизвикателство и голяма възможност очаква нашите момчета в този кръг. След тежкото поражение преди седмица ще се изправим срещу един стойностен съперник, който също не се представя добре в последните мачове. ЦСКА е исторически най-неудобният съперник за Ботев Враца. Имаме едва 4 победи (последната преди 36 години) над тях и над 40 поражения. Никога Ботев Враца не е побеждавал Левски и ЦСКА в един сезон. Дали момчетата на Дани Моралес ще напишат нова страница в клубната история тази неделя? Елате да ги подкрепим на стадиона!"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 8 Отговор
    Цеца панчаревска ще ги бие на 100%. Врачани няма да се мръднат. Това е още от комунизма. Доста отбори има в България са така с цецини. За това ни е такъв футбола. 5 на 1 от резервите на Рома е показател. Още на тръгване от София и вече ще е 1 на 0 за цеца. А когато стъпят на терене вече е 2 на 0. Ботев са тотални аматьори. Така ще са винаги зле, ама на тях им е добре така. Позор.

    Коментиран от #3

  • 2 Стоян Александров

    4 6 Отговор
    Този който ми слага минуси не разбира от футбол. Понр вижте статистиката и попитайте старите хора да Ви кажат как се играе срещу цеца- етрополска от ловеч. Срам за футбола сте такива фенченца. Позот като снощи 5 на 1 срещу резервите бе еййййй хора разбирате ли го това. Това е позор. 5 на 1.....СРАМ И ПОЗОР...
  • 3 Царете

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Другите са царско село. Мача ЦСКА-Царско село може изобщо да не се играе.
  • 4 Хорхе

    1 2 Отговор
    WINBET е на един играч от Враца, а по- голямата марка е микренската. Така, че 0 на 3 за рекламното лице с бивш N 8.
  • 5 иво

    1 0 Отговор
    АЙДЕ ДА НЕ СА ЧАК 5 , НО ЕДНА 3-ка ИМ Е ДОБРЕ ! ПЪК ВЕЧНО ДЕРБИ С УМРЕЛ ОТБОР , --К А К ???