Last news in Fakti

20 Септември, 2021 14:35 2 354 4

Пореден рекорд за Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • рекорд-
  • златан ибрахимович

Подобри постижението на Златан Ибрахимович за най-много стадиони, на които е вкарал гол

Пореден рекорд за Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо постави пореден нов рекорд. Той подобри постижението на Златан Ибрахимович за най-много стадиони, на които е вкарал гол.

След като се разписа за „червените дяволи“ срещу Йънг Бойс при загубата с 1:2 в Шампионската лига, както и при успеха с 2:1 над Уест Хям, Роналдо вече може да се похвали с попадения на 66 различни стадиони. Ибрахимович от своя страна е вкарал голове на 64 различни спортни съоръжения.

Както е известно, Манчестър Юнайтед обяви завръщането на Кристиано Роналдо в клуба на 27-ми август. За три мача с екипа на тима, 36-годишният португалец вкара четири попадения. В първия мач след завръщането си, португалската звезда се разписа два пъти за успеха над Нюкасъл с 4:1.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    1 12 Отговор
    Браво на Пееееералдо.
  • 2 Лео Нулата

    16 0 Отговор
    Кристиано Роналдо е над всички.
  • 3 реалност

    8 0 Отговор
    Нали го изгониха от Ювентус, че не бил силен за техния отбор. А сега старата госпожа какво прави? Затъва. Оказва се, че Роналдо е носил отбора на гърба си. Било то с игра на терена, било то с мотивация и пример за поведение. Оказва се, че покрай Роналдо, белия балет направо е спрял да се развива и да си решава проблемите.
    От друга страна какво се случва с него в МанЮ? Дойде и наниза 1.3 гола на мач!
    Може да го обвиняват в какво ли не Роналдо, но е пример за трудолюбие, скромност и професионализъм! Да скромност! Колко хора с неговите успехи биха летели само в облаците!.
  • 4 Машината

    4 0 Отговор
    Ронаялдо:3 ср. 4 гола, а принцесата от парка колко гола има в последните 3 срещи?