Last news in Fakti

20 Септември, 2021 19:15 2 675 3

Тайсън Фюри отново оспори възможностите на Джошуа

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • wbc

„Джошуа се би с Владимир Кличко на 42 години, с Кубрат Пулев на 40, Александър Поветкин на 40. Те всички са били класни, но в началото на века или пък към 2010-а", каза Циганския барон

Тайсън Фюри отново оспори възможностите на Джошуа - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (30-0-1) използва името на Кубрат Пулев (28-2) като начин да уязви Антъни Джошуа (24-1). Циганския барон за пореден път определи статистиката на шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO за спорна, визирайки част от съперниците му.

Според Фюри, Ей Джей си подбира много умело момента, в който да боксира с по-сериозните имена в дивизията. Той е категоричен, че сънародникът му „хваща” противниците вече в зенита им, което му осигурява по-голям шанс да ги победи.

„Смятам, че най-добрите боксьори действително се срещат в даден момент. Но не когато всички искат това да се случи, а когато на водещото име в дивизията му е удобно. Имам предвид – рядко виждаме две суперзвезди да се срещнат в пика на кариерите си”, констатира Тайсън пред бившият футболист Гари Невил, давайки конкретен пример:

„Джошуа се би с Владимир Кличко на 42 години, с Кубрат Пулев на 40, Александър Поветкин на 40. Те всички са били класни, но в началото на века или пък към 2010-а. Но не и в това десетилетие. Те бяха силни преди 10 години”, категоричен е Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    21 1 Отговор
    Пулю никога не е бил класен боксъор, той има една и съща игра през цялата си кариера ляв десен и това е.
  • 2 ФАКТ

    11 1 Отговор
    А Пульо Смока изобщо никога не е бил "класен"!!!
  • 3 Асен от сливен

    0 0 Отговор
    Точно нашия брат циганин нашия цар цар Фюри тои правилно се изрази типично по цигански като мен Асен Джошуа ако се изправи срещу нашия брат генерал цар тайсън Фюри ще яде голямо дърво