Last news in Fakti

23 Септември, 2021 18:21 5 608 7

Заформи се голям скандал заради снимка на Джокович

  • новак джокович-
  • скандал-
  • снимка-
  • милош йолович

Джокера имал снимка със сръбския военен Милош Йолович, който за народа на Босна е меко казано противоречива фигура

Заформи се голям скандал заради снимка на Джокович - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

След загубения финал на US Open Новак Джокович реши да посети едно от любимите си места – т.нар. „Долина на пирамидите“. Дестинацията на Джокович се намира край град Високо в Босна и Херцеговина. Сърбинът много харесва мястото и неведнъж е заявявал, че то е едно от предпочитаните му кътчета за отдих.

Това посещение на 20-кратния шампион от Големия шлем, както винаги привлече вниманието на босненските медии. Причина за големия отзвук от посещението на Джокера обаче се оказа снимка със сръбския военен Милош Йолович, който за народа на Босна е меко казано противоречива фигура.

По време на войната в Югославия през 90-те, Йолович оглавява организацията „Дринските вълци“, която взема участие в геноцида над босненските граждани в Сребреница.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    28 3 Отговор
    е и.....????!!!!....ти ако си рок звезда знаеш ли поимено и кой какъв е като се снимат със тебе....???аз мам снимка с Тръмп и кво Тръмп да го подгонят ,че е български агент ли???...как

    Коментиран от #2

  • 2 пациент

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    споко, няма страшно! всички знаят, че тръмпича е словенски агент! няма да ти казвам колко негови снимки има с водещия го офицер (офицерка, по-скоро).

    Коментиран от #3

  • 3 пациент

    18 8 Отговор

    До коментар #2 от "пациент":

    а ноле си е пич!
  • 4 Кико

    20 7 Отговор
    Болни мозъци навсякъде! Ноле е велик!
  • 5 МайкАлънПатън

    6 1 Отговор
    Само , ако знаете бат Бойко с кого се е снимал в миналото си , когато е бил в мутренските среди ! Маргини , Маджовци , Паши , Милета.....Дълъг списък от отбор юнаци ! И какно следва ? За него - НИЩО ! Все едно не е било !

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Шмеркел

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "МайкАлънПатън":

    Не той а те са се снимали с него, казано политически коректно по европейски.